Skip to main content
Uitgaan in Den Haag

Wil je stappen in Den Haag? Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Haag. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar het elke avond van de week helemaal losgaat in Den Haag!

Uitgaan in Den Haag op maandag

Het uitgaansleven in Den Haag is niet echt gericht op het begin van de werkweek. Toch zijn er genoeg leuke restaurantjes en barretjes waar je de maandag goed kunt afsluiten. De meeste clubs en cafés, zoals de Rootz, Millers en Havana zijn open tot een uur of 1.

Stappen in Den Haag op dinsdag

Dinsdag heet ook wel Tequila Tuesday! Elke dinsdag kun je bij Millers terecht voor allerlei tequila based drankjes. De club is dan ook tot 3 uur 's nachts geopend. Zorg wel dat je van te voren een e-ticket fixed. Als je voor middernacht aankomt, is de entree dan gewoon gratis. Voor een rustigere night out is er ook om de week een leuke pubquiz in de Fiddler. Hoe meer drankjes, hoe moeilijker de vragen natuurlijk ;).

Uitgaan in Den Haag op woensdag

Op woensdag is er, om de week te breken, het Haags Horeca Fiesta bij Rootz van 23.00 tot 04.00 uur. Werk je in het weekend en heb je het begin van de week echt even nodig om bij te komen? Dan is woensdag de perfecte dag om toch lekker te feesten. Ook is er elke woensdag in de Boterwaag een Salsa avond! Geniet van een dansje en van de vele speciaal biertjes die op de kaart staan.

Stappen in Den Haag op donderdag

Op donderdag begint het echt goed los te komen in Den Haag. Donderdag staat namelijk bekend als dé studentenavond. En studentenavond = goedkoop bier! Clubs als Rootz, De Haagsche Kluis en De Paap zijn tot 4 uur ’s nachts open en de biertjes worden dan non stop getapt. Bij Millers hebben ze de College Club met van 24.00 tot 01.00 uur biertjes voor €1,50. Elke week is er ook Old School Hip Hop Night bij De Kantine van Bleyenberg. Luister naar je favoriete hip hop classics in dit classy restaurant/café.

Uitgaan in Den Haag op vrijdag

Op vrijdag begint het weekend pas echt. In de Haagsche Kluis is het op vrijdag Ladies Night. Dat betekent gratis bubbels en shotjes voor de dames! Bij Millers is de vrijdag Funky Friday met 90's, 00's en 10's deuntjes. Havana heeft Thank God It's Friday met swingende Latin music. Je kunt er van te voren een paar heerlijke cocktails drinken en als de avond begint, gaan de stoelen op tafel en de discobal aan. De dansvloer is ready! Bij Club Gewoon kun je de avond afsluiten wanneer de rest al gesloten is. Hier kun je nog een uurtje, tot 5 uur 's nachts, extra feesten voor het weer tijd is om naar huis te gaan. Oh, en shotjes zijn de hele avond €1!

Stappen in Den Haag op zaterdag

Op zaterdag zijn er niet echt wekelijks terugkerende acties, maar zijn er wel heel veel plekken om heen te gaan! Ga naar het Paard voor livemuziek en ontdek onbekende bandjes met een biertje erbij. Ga je naar het Plein? Dan kun je natuurlijk terecht bij Millers en De Haagsche Kluis. Als de Grote Markt wat meer voor jou is, kun je natuurlijk dansen bij de Boterwaag, Rootz en het Magazijn in Bleyenberg. Verder kun je elke week genieten van een rooftop party op het dak van Bleyenberg.

Uitgaan in Den Haag op zondag

Zondag wordt het weer rustig in Den Haag, maar dat betekent niet dat er niks te beleven is! Bij Rootz kun je elke zondag terecht voor de Sunday Jam met livemuziek van bandjes en artiesten die lekker willen jammen. Hier is het podium open voor iedereen dus hét moment om je zangkunsten of gitaar skills te showen. Ook zijn de meeste clubs gewoon open, maar ze sluiten wel eerder. De meeste clubs en cafés zijn op zondag open tot een uurtje of 1. Een keer niet stappen? Dan kun je de zondag natuurlijk ook gebruiken om Den Haag op een andere manier te leren kennen. Bezoek bijvoorbeeld de leukste culturele hotspots van Den Haag!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.