Skip to main content
Team Haagse Hogeschool - ROTC (zeilen)

De Race of the Classics ("De Rees") is de grootste zeilrace voor non-professionals op klassieke schepen in Europa. De organisatie van dit prachtige evenement ligt volledig in handen van enthousiaste studenten. Team Haagse Hogeschool heeft de laatste jaren al een paar keer gewonnen. Zowel de wedstrijdbeker als de Race Achievement Award staan in de prijzenkast!

Team Haagse Hogeschool

In november vinden elk jaar de selectieborrels plaats om een leuk team te selecteren dat wordt afgevaardigd naar de Rees. Iedere Haagse student is uitgenodigd om op de borrels te komen en kennis te maken met de Race of the classics. Zeilervaring is absoluut geen vereiste om mee te kunnen!

Als in December dan eindelijk het team bekend is, zijn er feesten in heel Nederland voorafgaande aan de Rees, zodat de teams elkaar al ontmoeten voordat het evenement begint. Met de Rees leer je dus het studentenleven van heel Nederland kennen, maar natuurlijk bij uitstek dat van Den Haag.

Als in april dan eindelijk de Rees begint wordt er in een week naar België en Engeland gezeild. Tijdens deze week worden er onvergetelijke feesten georganiseerd en wordt er in pak geborreld in de jachthaven van de Engelse badplaats Ramsgate. 

Een ervaring die je in jouw studententijd niet mag missen! Kijk dus voor de datums van de borrels van dit jaar en voor de week waarin de Race of the classics plaats vindt.

Gooi het anker uit en ervaar dit unieke evenement!

Contact ROTC Team Haagse Hogeschool

www.teamhaagsehogeschool.nl
www.rotc.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.