Skip to main content

Haagse Studievereniging Trinitas

De Haagse Studievereniging Trinitas is de vereniging voor studenten van de faculteit Bestuurskunde, Recht en Veiligheid (BRV) aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Studievereniging Atlantis

Atlantis is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Civiele Techniek, Bouwkunde & Ruimtelijke ontwikkeling aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Studievereniging B.I.L.

De Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden (B.I.L.) is de studievereniging van de opleiding Bestuurskunde aan Universiteit Leiden, Campus Den Haag.

Studievereniging Brainfood

Studievereniging Brainfood is de studievereniging voor studenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Studievereniging Centuria

Centuria is de studievereniging voor de opleiding Safety and Security Management aan de Haagse Hogeschool.

Studievereniging Orbita

Orbita is de studievereniging voor studenten van de opleiding Accountancy en Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Studievereniging ProXcess

ProXcess is de studievereniging voor studenten van de opleiding Process and Food Technology aan de Haagse Hogeschool volgen.

Studievereniging SIM

SIM is de studievereniging voor studenten van de faculteit IT en Design aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Study Association L.S.A. Custodia

L.S.A. Custodia is the study association of the bachelor Security Studies and the master Crisis and Security Management at Universiteit Leiden Campus The Hague.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.