Skip to main content
Studievereniging Atlantis

Atlantis is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Civiele Techniek, Bouwkunde & Ruimtelijke ontwikkeling aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. De studievereniging streeft ernaar om de studie met het bedrijfsleven te verbinden en de studenten te ondersteunen. Atlantis bestaat uit een bestuur, de barcommissie en de wintersportcommissie. Zij maken het mogelijk dat de studenten van de opleidingen het meeste uit hun studententijd kunnen halen.

Activiteiten

Voor de betrokken opleidingen organiseert Atlantis diverse activiteiten. De barcommissie van Atlantis organiseert gezelligheidsevenementen, zoals gala’s en gezellige borrels. Deze commissie zorgt ervoor dat studenten met elkaar kunnen socializen en hun netwerk kunnen uitbreiden. De wintersportcommissie organiseert ieder jaar een wintersportreis waar je je als lid voor kunt aanmelden.

Contact Studievereniging Atlantis

svatlantis.nl
secretaris@svatlantis.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.