Skip to main content

Den Haag Lacrosse (lacrosse)

Wanna try something new? Probeer dan eens lacrosse, ook wel de snelste sport op 2 voeten genoemd! De van origin Canadees/Amerikaanse sport wordt nu steeds populairder in Nederland!

Haagsch Studenten Schutters Korps “Pro Libertate”

Het Haagsch Studenten Schutters Korps “Pro Libertate” is een unieke studentenvereniging, waar een brugfunctie tussen Defensie en studenten centraal staat.

Haagse Studenten Roei Vereniging Pelargos (roeien)

Roeien is dé sport voor studenten, kracht en uithoudingsvermogen in relatief korte trainingen; in teamverband met de daarbij komende gezelligheid.

HVV Football Factory

HVV Football Factory is een club voor studenten in Den Haag, zowel Nederlandse als internationale studenten. Bijzondere aandacht gaat uit naar internationale studenten, aangezien zij vaak moeilijk aansluiting vinden bij een Nederlandse voetbalclub.

Team Haagse Hogeschool - ROTC (zeilen)

De Race of the Classics ( ROTC) is de grootste zeilrace op klassieke schepen in Europa. De organisatie van dit evenement ligt volledig in handen van studenten.

Ultimus Prime (Ultimate Frisbee)

Houd je van een leuke nieuwe teamsport waarbij het gooien (en vangen) van een frisbee, snelheid, explosiviteit en sportiviteit centraal staan? Kom dan Ultimate frisbee spelen bij Ultimus Prime!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.