Skip to main content

Christen Democratisch Jongeren Appèl (CDA)

Het CDJA (Christen Democratisch Jongeren Appèl) is er voor jongeren die politiek, en in het bijzonder de christendemocratie, interessant vinden.

De Haagse Stadspartij

Op zoek naar een studentenvereniging waar jouw stem écht telt? Dan is De Haagse Stadspartij misschien de vereniging voor jou.

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Enactus (maatschappelijk)

Enactus is een internationale non-profitorganisatie die studenten, het hoger onderwijs en leiders uit het bedrijfsleven bij elkaar brengt.

Haagse Studentenvakbond (vakbond)

De Haagse Studentenvakbond is opgericht met als doel een studentvriendelijker Den Haag studentenstad te creëren! Dit doen ze door samen te werken met verschillende instanties.

Interacces (internationaal)

Interaccess is een studentenorganisatie voor en door internationale studenten in Den Haag. Door middel van feestjes en culturele activiteiten brengt Interaccess studenten afkomstig uit de hele wereld 

Jonge Democraten (d66)

De Jonge Democraten (JD) zijn er voor iedereen die jong is, een mening heeft en met die mening iets wil doen. ‘Vrijzinnigheid en ruimte voor ieder individu om zich te ontplooien’

Jonge Socialisten (pvda)

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) is de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie binnen de Partij van de Arbeid.

JOVD (vvd)

De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is de onafhankelijke liberale jongerenorganisatie van de VVD.

Rotoract Scheveningen (maatschappelijk)

Rotaract is de club voor jongeren tussen de 18 en de 30 jaar werkend of studeren die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. 

Senti Questo (internationaal)

Senti Questo is een internationale studentenvereniging, gelinkt aan de Hotelschool Den Haag. Senti Questo brengt studenten bij elkaar door middel van feesten en evenementen.

Studentenbestuur Rode Kruis Den Haag

Ook Den Haag is sinds 3 jaar voorzien van jaarlijks wisselend enthousiast bestuur, dat al acties op hun neemt heeft staan als 3FM Serious Request Benefietgala “Dance for the Babies"

Valerius studentenorkest (orkest)

Sinds 2005 is het Haags Studenten Symfonie Orkest Valerius een plek waar gezelligheid en ambitie samenkomen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.