Skip to main content
Navigators Den Haag (christelijk)

Navigators Studentenvereniging Den Haag is een supergezellige en jonge studentenvereniging, die elke donderdagavond bij elkaar komt. Zij geloven, borrelen en houden goede gesprekken. Kortom: een plek om vriendschappen op te bouwen! Benieuwd hoe dat er nou uitziet? Kijk eens naar de foto’s op onze website, of kom natuurlijk gewoon een avondje langs voor goed eten, gezelligheid en een biertje op de sociëteit op de Brouwersgracht 2D in Den Haag!

Motto NSDH

NSDH is een christelijke studentenvereniging met als motto: “Christus kennen en Hem bekend maken.” Geloven staat centraal bij de vereniging, maar ze zijn niet verbonden met een kerk, partij of stroming. De leden van NSDH vormen dan ook een bonte verzameling met verschillende achtergronden.

NSDH voor iedereen toegankelijk

Ook als je geïnteresseerd bent, maar (nog) niet gelooft, ben je hartelijk welkom bij NSDH. Want bij NSDH wordt er volop gediscussieerd, gevraagd en geleerd over veel onderwerpen. Eens in de veertien dagen doen ze in kringen Bijbelstudie. Ook zijn er ééns per twee week gezellige activiteiten, zoals een student-zijncontest, voorrondes voor het NSV Songfestival, kookwedstrijd, spelletjesavond, ga zo maar door. Uiteraard wordt er aan het einde van elke avond geborreld!

Navigators in heel Nederland

Navigators bestaat niet alleen in Den Haag, maar ook in vele andere studentensteden. Zo zijn er ook verschillende landelijke activiteiten, zoals het focusweekend, een NSV-songfestival en een sportdag. NSDH is een kleine vereniging, maar daarom niet minder uitdagend! Door de kleine groep heerst er een warme en open sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Toch doet NSDH niet onder voor een grote vereniging: zo heeft NSDH ook commissies, werkgroepen, verenigingshuizen en uiteraard een Senaat.

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je lid worden of wil je meer informatie? Kijk op onze website of stuur ons een mailtje.

Contact Navigators Studentenvereniging Den Haag

Wijkgebouw der Eliëzergemeente
Brouwersgracht 2D Den Haag

www.nsdh.nl
info@nsdh.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.