Skip to main content
MashriQ (islamitisch)

MashriQ is een platform en netwerkorganisatie met Islamitische inspiratie, waarbij de ontmoeting tussen oosterse en westerse waarden en identiteit centraal staan. Middels het organiseren van lezingen, cursussen en borrels verbinden, informeren en amuseren wij studenten en professionals.

Den Haag, Rotterdam en Amsterdam

Studenten doen middels commissie- en bestuurswerkzaamheden vaardigheden op die van pas komen in hun toekomstige loopbaan. Wij zijn gevestigd in Den Haag (de Haagse Hogeschool) Rotterdam (Universiteit Rotterdam) en Amsterdam (Vrije Universiteit). MashriQ is er voor studenten en afgestudeerden. Join ons in één van de studentenverenigingen of de alumni!

Contact MasriQ Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
The Hague

denhaag@mashriq.nl
www.MashriQ.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.