Skip to main content
Jonge Socialisten (pvda)

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) is de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie binnen de Partij van de Arbeid. De JS telt ruim 2200 leden, waarvan een groot aantal een actieve bijdrage levert aan het reilen en zeilen binnen de politieke jongerenvereniging.

Jong zijn en politiek

De Jonge Socialisten is een politieke jongerenorganisatie, die duidelijk wil maken dat jong zijn en je met politiek bezig houden heel goed samen kan gaan. Want politiek is niet iets van duffe grijze muizen die in Den Haag zitten te praten over zaken ver weg van huis, te oninteressant om je druk over te maken. Politiek gaat over de dingen die jou aangaan en bezig houden, en wat belangrijker is: jij kunt er zelf invloed op hebben!

De Jonge Socialisten Den Haag - Leiden

De Jonge Socialisten in de PvdA Den Haag - Leiden is één van de meest actieve en gezelligste afdeling van de JS in heel het land! Kritisch, maar altijd constructief bezig met de vraag hoe het beter kan in Den Haag, Leiden en in Nederland.

Ze organiseren tal van activiteiten, zowel inhoudelijke als gezellige, voor iedereen uit Den Haag, Leiden en omstreken. Een kleine greep van activiteiten uit het verleden: homo-emancipatie met oud-Eerste Kamerlid Kim Putters, debatavonden met andere politieke jongerenorganisaties, duurzaamheid met Diederik Samsom, gezellige filmavondjes, raadssimulaties, over onderwijs met Tweede Kamerlid Loes Ypma, verschillende trainingen en nog veel meer!

Lid worden bij Jonge Socialisten

Word je al enthousiast als je dit leest? Kom dan gauw een keertje langs bij één van onze activiteiten! We vinden het hartstikke leuk als je komt en iedereen is van harte welkom! Meer informatie is ook te vinden op de website.

Contact Jonge Socialisten

bestuur@jsdenhaagleiden.nl
http://denhaag-leiden.js.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.