Skip to main content
INTAC

Wil jij je grenzen verleggen, je netwerk vergroten, in een van de mooiste studentenhuizen van Den Haag wonen en bovenal een onvergetelijke studententijd hebben?! INTAC biedt je DE kans!

Grootste studentenvereniging van Den Haag

INTAC is de grootste studentenvereniging van Den Haag, gevestigd in de snelst groeiende studentenwijk. Dichtbij de Haagse Hogeschool, Hogeschool INHOLLAND, Universiteit Leiden en het bruisende centrum. 

Mis niks van de mooiste tijd van je leven

INTAC is een vereniging met de meest verschillende mensen en uiteenlopende karakters. Minimaal hebben zij echter één ding gemeen, en dat is gezelligheid. Als lid van INTAC weet je zeker dat je niets zal missen van de mooiste tijd van je leven: je studententijd! Én er worden vrienden voor het leven gemaakt, en netwerken worden vergroot die jaren later nog steeds essentieel blijken.

Disputen, commissies en jaarclubs

De leden van INTAC komen samen op de dinsdag en donderdagavonden in hun eigen sociëteit. Hier wordt gedronken, gedanst, geflirt, er worden spellen gespeeld en veel meer. De pilaren van INTAC zijn de vijf huidige disputen, waarvan twee vrouwen, twee heren en één gemengd dispuut. Naast deze unieke disputen kent INTAC ook de vele jaarclubs en uiteenlopende commissies waarin leden zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Of je als lid puur op zoek bent naar gezelligheid of juist een actievere rol wilt innemen in het runnen van onze studentenvereniging, de keuze is aan jou. Er is in ieder geval genoeg mogelijk.

Geschiedenis H.S.C. INTAC van Zwijndregt

De H.S.C. INTAC van Zwijndregt is in 1969 opgericht door HEAO-studenten die meer wilden dan studeren alleen. Zij zochten meerwaarde in hun studentenleven in de vorm van een studentenvereniging. Het feit dat er in Den Haag toen nog maar één was en die zich richtte op de (Leidse) Universiteit, was aanleiding genoeg om zelf een vereniging op te richten. INTAC staat voor INTer- ACtie, wat voor hen betekent: omgang met allerlei verschillende mensen, waarbij het groepsgevoel zeker niet mag ontbreken.

Lid worden bij INTAC

Kom langs tijdens openfeesten en in de open maand (september) en vergroot je kansen!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met INTAC!

Contact INTAC

Sociëteit ‘Het Café’
Zieken 197-199
Den Haag
secretaris@intac.nl
intac.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.