Skip to main content
HVV Football Factory

Den Haag wordt steeds meer een studentenstad. Nu de ene na de andere universiteit hier haar faculteiten opent, is het ook eens hoog tijd voor de bijbehorende sportfaciliteiten voor studenten. In 2008 is in Leiden de studentenvoetbalclub LVV Football Factory opgericht, en nu, na de snelle groei van LVV FF in haar eerste jaren, is de uitbreiding van LVV FF naar Den Haag compleet. Op 24 mei 2017 is het bestuur van HVV Football Factory officieël aangetreden.

Voor Nederlanse en internationale studenten

HVV Football Factory is een club voor studenten in Den Haag, zowel Nederlandse als internationale studenten. Bijzondere aandacht gaat uit naar internationale studenten, aangezien zij vaak moeilijk aansluiting vinden bij een Nederlandse voetbalclub. Verder wil deze club de verschillende 'studentenbubbels' van Den Haag verenigen. Zo verbinden wij studenten van onder andere Leiden University College (LUC), International Studies (IS), Haagse Hogeschool (HHS), Technische Universiteit Delft (TU Delft).

Voetballen in combinatie met gezelligheid

Als club bieden wij onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de KNVB-competitie, en zo wekelijkse wedstrijden te spelen in een team met spelers van overal ter wereld. We trainen twee keer per week (woensdag en vrijdag) en spelen wedstrijden op zondag waarbij we de faciliteiten van SV Duindorp gebruiken. Verder is het sociale aspect van voetbal ook niet onbelangrijk: de 'derde helft.' Wij organiseren regelmatig borrels, clubavonden, feestjes, FIFA-toernooitjes, etc. Allemaal in het teken van de teamgeest uiteraard.

Contributie HVV Football Factory

De jaarlijkse contributie is 180 euro (voor 1 augustus aanmelden betekent 10 euro korting). De aanmeldingsprocedure is simpel. Stuur ons, op onze Facebook pagina HVV Football Factory, een berichtje waarin je duidelijk maakt dat je graag lid wil worden van onze club. Wij zullen je vervolgens om enkele persoonlijke gegevens vragen om een KNVB-lidmaatschap aan te vragen. Vervolgens kun je je aanmelding definitief maken door een eenjarig lidmaatschap te kopen in onze webshop en de contributie over te maken.

Contact HVV Football Factory

www.lvvfootballfactory.nl
hvvfootballfactory@gmail.com
www.facebook.com/hvvfootballfactory

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.