Skip to main content

Fortuna

Leiden University College Den Haag is een campus waar studenten en docenten een internationale community vormen. Als je studeert aan de Universiteit Leiden, Campus Den Haag ben je automatisch lid.

H.G.S.V. Philautia

Sinds december 2018 is Den Haag een studentenvereniging rijker. Voor Den Haag is dit een primeur, want het betreft de eerste LHBTI+ vereniging voor de hofstad. H.G.S.V. Philautia is er voor alle LHBT+ studenten van het mbo, hbo en de universiteit. De vereniging biedt de studenten de kans om elkaar te ontmoeten in ontspannen sfeer.

Haagsche Studenten Vereniging

Opgericht in 1929 is de Haagsche Studenten Vereeniging de oudste en meest diverse studentenvereniging van Den Haag.

INTAC

Wil jij je grenzen verleggen, je netwerk vergroten, in een van de mooiste studentenhuizen van Den Haag wonen en bovenal een onvergetelijke studententijd hebben?! INTAC biedt je DE kans!

Study Association BASIS

BASIS is the study association for bachelor students of International Studies at Universiteit Leiden, Campus The Hague.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.