Skip to main content
Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving. DWARS staat voor: groen, solidair en democratie – en dat dragen ze uit in Den Haag en omstreken door bijvoorbeeld het organiseren van scholingsavonden, te protesteren tegen de onnodige kap van bomen en door zich in te zetten voor betere faciliteiten voor studenten.

Gezellige activiteiten Dwars

Naast hun idealen zijn ze ook de gezelligste politieke jongerenorganisatie van de regio. Twee keer per maand organiseren ze een activiteit in Delft, Den Haag of Leiden. Dit kan een gezellige borrel zijn, maar ook een debattraining of een thema-avond met een interessante spreker.

Actief worden bij DWARS

Uiteraard ben je altijd welkom tijdens de activiteiten om zomaar te kijken, ons te steunen of actief te worden. DWARS Leiden-Haaglanden is de juiste plek voor mensen die zich op wat voor manier dan ook willen inzetten voor een groener en socialer Delft/Den Haag/Leiden.

Contact Dwars Leiden-Haaglanden

leiden-haaglanden@dwars.org
http://dwars.org/leiden-haaglanden

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.