Skip to main content
Den Haag Lacrosse (lacrosse)

First Ladies Den Haag lacrosse bestaat uit een diverse mix van werkende en (bijna) studerende meiden uit Den Haag, expats en internationale studenten. De dames trainen twee keer per week en spelen een keer in de twee weken een wedstrijd in de Nederlandse competitie. Dames 1 speelt in de eerste divisie en wist hier twee maal de tweede plaats te behalen en 4 keer de derde plaats. Zij strijden dus altijd mee om bovenin de competitie en om het Nederlands kampioenschap.

Wereldkampioenschappen Lacrosse

Een groot aantal speelsters van Den Haag lacrosse hebben meerdere malen (Wereldkampioenschappen in 2009 en 2013 en Europese Kampioenschappen in 2008, 2010 en 2012) mee hebben gedaan in het Nederlands lacrosse team, hierdoor wordt er ook al jaren op hoog niveau getraind en gecoacht.

Evenementen

Naast lacrossen organiseert het damesteam verschillende activiteiten, zoals een Sinterklaasavond, diverse borrels, een teamweekend en altijd een feestelijk maaltijd aan het einde van het seizoen.

Mee trainen 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden. Ervaring met lacrosse is niet belangrijk, enthousiasme wel! Zin om een keer mee te trainen? Stuur een mailtje naar info@denhaaglacrosse.com  of kom langs. Er wordt op maandag- en woensdagavond van 20 tot 22 uur getraind op de velden van VUC.

De teams trainen op maandag en woensdag van 20.00-22.00 uur.

Hopelijk tot snel!

Contact Den Haag Lacrosse

Het Kleine Loo 1
Bezuidenhout, Den Haag

info@denhaaglacrosse.com
denhaaglacrosse.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.