U bent hier

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd! Den Haag is bijvoorbeeld één van de leukste steden door het bruisende centrum, het strand van Scheveningen om de hoek en de prachtige architectuur. Wil of ga jij hier ook wonen? Je vindt hieronder alle belangrijke informatie die je nodig hebt over wonen in Den Haag!

Tip: wil je op de hoogte blijven van het laatste kameraanbod in Den Haag? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Kamers in Den Haag

We hebben het grootste aanbod aan kamers, studio's, appartementen en studentenhuizen in Den Haag voor je verzameld. Op zoek naar een kamer in het centrum van Den Haag? Zoek en vind de kamer die het beste bij jouw wensen past. Bekijk hier alle Haagse studentenkamers.

Kamer verhuren

Wil jij (tijdelijk) jouw kamer verhuren? We hebben op een rij gezet hoe je makkelijk en snel je kamer onderverhuurt en waar je op moet letten!

Zoektips voor een kamer in Den Haag

Wil je een kamer of andere woonruimte huren in Den Haag? Soms moet je even geduld hebben. Gelukkig zijn er (online) veel mogelijkheden om een kamer in Den Haag te zoeken en vinden. We zetten de beste tips voor je op een rij.

Woonruimte in Den Haag

Voor je op kamers gaat in Den Haag is het goed om uit te zoeken welke woonmogelijkheden er zijn. Ga je kopen of huren in Den Haag? Wil je met andere studenten wonen of liever alleen? Alles over wonen in Den Haag vind je hier.

Antikraak wonen in Den Haag

Antikraak wonen kan heel aantrekkelijk zijn in je studententijd. Het moet wel bij je passen, want je moet flexibel ingesteld zijn. Om goedkoop te wonen, de stad op verschillende locaties te leren kennen en om snel aan woonruimte te komen is antikraak zeer geschikt.

Gemeente Den Haag

Het aanvragen van een rijbewijs, een paspoort en het inschrijven als inwoner gebeurt bij de gemeente. Een overzicht waar je moet zijn, wat je mee moet nemen en waarvoor je bij de gemeente terecht kan.

Wat is hospiteren en hoe werkt het?

Als er een kamer vrijkomt in een studentenhuis, organiseren de bewoners vaak een hospiteeravond. Wat is dat precies en hoe bereid je je zo goed mogelijk voor?

Nieuwste kamers in Den Haag