← Terug naar overzicht

Werkstudent Virtual Reality, Rijswijk

Beschrijving

Over de opdrachtgever

Jij gaat aan de slag bij Purple, een creatief bureau dat is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve, technische oplossingen bij bedrijven. Purple werkt voor grote merken in Nederland én buitenland, zoals BMW, Samsung, Rabobank en nog veel meer. Binnen de organisatie worden creatieve concepten bedacht voor deze merken, die vervolgens ook geproduceerd worden. Dit leidt regelmatig tot mobiele toepassingen met bijvoorbeeld VR of AR. Momenteel is het kernteam van Purple zo’n 10 man groot, bestaande uit projectmanagers, designers, sales mensen en een technisch projectmanager. Daarnaast werken er 10-15 programmeurs met verschillende skillsets.

Werkzaamheden

In eerste instantie zal je veel bij Purple op kantoor zijn, om alles te leren over de organisatie en de werkzaamheden. Je gaat acties samenwerken met de rest van het team, dus ideaal om iedereen goed te leren kennen. Daarna zal je meegaan naar klantafspraken, om zo nieuwe technologieën en innovaties te verkennen. Je zal actief meedenken in technische mogelijkheden voor het project waar aan gewerkt wordt en eventuele vragen van de klant kunnen beantwoorden. Hiernaast bestaat je werk uit een mix van de volgende werkzaamheden: * Testen van applicaties; * Maken van technische briefings voor developers / 3D designers; * Developers briefen en hun voortgang bewaken; * Onderzoek doen naar nieuwe innovaties en technologieën; * Technische uitzoekklussen; * Maken van Proof of Concepts; * Wanneer je het leuk vindt, zelf programmeren op verschillende projecten!

Profiel

Afgeronde VWO opleiding met wiskunde B in je pakket;

Momenteel volg je een hbo- of wo opleiding;

Belangstelling voor computers en software-codering;

Kennis van, dan wel ervaring met software ontwikkeling methode(n) (Agile / Scrum);

Enige kennis van, dan wel belangstelling voor HTML/CSS/JS, ReactJS, ReactNative, Mysql Unity3D, C# is een pre (geef dit aan op je CV);

Kennis van of belangstelling voor mobile app frameworks is een pre;

Analytisch, verstandig en met twee woorden sprekend;

Leergierige, nieuwsgierige houding;

In staat samen te werken in een team

Wij bieden jou

Werken vanuit Rijswijk (reiskosten volledig vergoed); er staat een verhuizing naar omgeving Amsterdam op stapel;

Opdoen van veel technische vaardigheden

Beschikbaarheid

Je dient minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn, waarvan minimaal 1 dag per week op kantoor (maandag of vrijdag)

Interesse? Klik dan meteen op 'Ik wil deze baan'

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Den Haag e.o.