← Terug naar overzicht

Telemarketeer bij een jong en dynamisch bedrijf in Den Haag

Beschrijving

Krijg jij energie van het werken met targets? Ben jij ervaren in het maken van B2B afspraken? Overtuig je graag mensen aan de telefoon? Wil jij werken binnen een jong salesteam voor een groeiend bedrijf dat gevestigd zit in een splinternieuw en modern kantoor in Den Haag? Lees dan verder, want wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega om afspraken voor onze accountmanagers te maken.

Wat ga je doen?

Als Telemarketeer bij Human Capital Scan ga jij aan de slag met het werven van klanten en maak jij de afspraken voor onze verkoopadviseurs. Dagelijks besteed je ongeveer vijf uur aan telefonische acquisitie. Je bent gericht op kwaliteit en uitstekende service. Je beheert je eigen leads, zorgt voor een goed gevulde funnel en registreert alle contactmomenten in ons CRM-systeem. In samenwerking met onze verkoopadviseurs zorg je voor het binnenhalen van opdrachten en het bedienen van onze prospects. Haal jij je targets? Dan ontvang jij een bonus!

Wie zijn wij?

Human Capital Scan is gespecialiseerd in het toepassen van Sociale Zekerheidswetgeving voor bedrijven. Met onze scans vinden we op basis van “no cure, no pay” nog niet toegepaste regelingen, kortingen en subsidies. Met succes, want sinds onze oprichting in 2003 hebben wij voor ruim 3.400 opdrachtgevers meer dan € 130 miljoen teruggevorderd. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 35 gezellige medewerkers. Ons telesales team bestaat inclusief jouzelf uit drie personen en je werkt allemaal in een eigen kantoorruimte. Er wordt hard gewerkt om uitstekende service te verlenen aan onze klanten maar er is ook ruimte voor een gezelligheid en plezierige verhoudingen. Omdat we werken met vertrouwelijke gegevens zoeken we collega’s die hier discreet mee omgaan.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende vaste baan voor 24 tot 40 uur per week met flexibele werktijden binnen een leuk team en in een informele, professionele en groeiende organisatie. Een werkomgeving waar je kunt meedenken en meebouwen, waar je snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar veel commerciële kansen liggen. We beschikken over een gigantisch netwerk, unieke commerciële systemen, een goede propositie en korte communicatielijnen om beslissingen te nemen. We werken met de nieuwste Apple apparatuur binnen een modern kantoorgebouw. Er is een kantine waar je in de lunchpauze wat lekkers kunt kopen.

Wat vragen we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen dien je snel je eigen verhaal te kunnen maken en geen vastgesteld script nodig te hebben voor je gesprekken. Uiteraard beschik je over doorzettingsvermogen en voldoende intelligentie en inlevingsvermogen om de soms complexe elementen uit de Sociale Zekerheidswetgeving te vertalen naar gespreksonderwerpen. Je kunt effectief communiceren met voornamelijk (HR) managers en directieleden en brengt energie en enthousiasme in het team.

Verder voldoe je aan de onderstaande eisen:

  • Minimaal drie jaar succesvolle werkervaring in een B2B salesfunctie waarbij kwantitatieve en kwalitatieve targets behaald zijn.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als schrift, aangezien je telefonisch en per email zal communiceren met onze (potentiele) klanten.
  • Jij bent op korte termijn 24 uur per week (of meer) beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.
  • Jij woont maximaal 25 km bij Den Haag vandaan.

Startdatum vacature In deze functie start je in overleg zo snel mogelijk, maar uiterlijk per 1 oktober 2017.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar: anneke.dingemanse@hcscan.nl. Heb je nog vragen? Mail dan ook of neem contact met ons op via: 088-1810000. Zodra je je CV en motivatie hebt verstuurd, nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Dan volgt er een kort telefonisch interview en indien dat positief verloopt twee sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor met verschillende collega’s.

Ons kantoor Human Capital Scan is gevestigd in het HNK gebouw aan de Oude Middenweg 17 te Den Haag. Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je gratis parkeren.

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Den Haag e.o.