← Terug naar overzicht

Recruitment Consultant IT

Beschrijving

Voor onze relatie zijn we op zoek naar commercieel ingestelde young professionals die hun carrière een kickstart willen geven binnen de wereld van arbeidsbemiddeling.

Als recruitment consultant IT ga je aan de slag om organisaties te helpen bij het ivnden van de juiste IT professionals en je gaat IT professionals helpen om het te matchen met de beste passende werkgever waar jij goede relaties mee onderhoud.

Je gaat ook op bezoek bij klanten dus een represantatieve uitstraling en sterke communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk. We zijn met name op zoek naar mensen met een bepaalde commerciële drive en die niet bang zijn en ook op senior level het gesprek durven aan te gaan om de organisatie te helpen met hun personeelsbehoefte.

Wat bieden wij:

  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • 24 vakantiedagen en 1 vakantiedag per kwartaal als je niet ziek bent geweest. Gezond gedrag wordt gestimuleerd!
  • Een opleidingsperiode van 4 weken waarbij je gekoppeld wordt aan een ervaren recruiter die jou alles leert over het recruitmentproces, door middel van kennissessies en training on the job;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Werken in een dynamisch, enthousiast en ambitieus team met een zeer goede werksfeer;
  • Teamuitjtes en elke vrijdagmiddag een borrel.

Zie jij jezelf goed geld verdienen met werk waar je een grote impact mee kunt maken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en we nemen a.s.a.p. contact met je op.

Ik wil deze startersfunctie !

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Lees ook

Strandtenten
horeca temper
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Den Haag e.o.