← Terug naar overzicht

De flexibelste baan van Nederland - Door2Door Marketeer

Beschrijving

Hey daar! Ben jij net afgestudeerd, studeer je nog of lijkt het je gewoon fantastisch om voor een geweldig salaris lekker in de buitenlucht te werken? Dan zijn wij opzoek naar JOU!

Wij zoeken in de omgeving van Apeldoorn, Utrecht, Nijmegen, Putten, Groningen en Emmeloord mensen die niet bang zijn om aan te bellen en hun sociale skills in de strijd te gooien. Bij voorkeur in het bezit van een auto, maar ook zeker op de fiets in je eigen wijk.

Per lead ontvang je een vergoeding van €10,- (met een bonus van €25,- als we bij jou aangeleverde lead kunnen plaatsen). Uit ervaring merken wij dat er gemiddeld vier leads per uur te behalen zijn. Dit betekend dat je dus een uurloon van tussen de €40,- en €140,- kunt genereren. Daarnaast bepaal je je werktijden helemaal zelf. Niet gek voor een paar uurtjes tussendoor!

Ben of ken jij de ideale persoon, of wil je graag wat meer weten over deze functie, wacht dan niet langer en ga snel naar https://www.solarlife.nl/vacatures . Liever bellen of mailen? Dan kan uiteraard ook! Tel: 088 – 5437765 | Mail: info@solarlife.nl.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

eigen bedrijf
bijbaan voor studenten
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Den Haag e.o.