U bent hier

Uitgaan in Den Haag

Wil je stappen in Den Haag? Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Haag. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar het elke avond van de week helemaal losgaat in Den Haag!

Uitgaan in Den Haag op maandag

Het uitgaansleven in Den Haag is niet echt gericht op het begin van de werkweek. Toch zijn er genoeg leuke restaurantjes en barretjes waar je de maandag goed kunt afsluiten. De meeste clubs en cafés, zoals de Rootz, Millers en Havana zijn open tot een uur of 1. Wil je het op de maandag toch laat maken? Dan kun je terecht bij Bar Eleven! Hier is elke maandag de Horeca Night. Entree is gratis, er is happy hour van 22.00 tot 24.00 uur en het feestje gaat tot 4 uur ’s nachts gezellig door. Dit feestje is speciaal voor horecapersoneel dat in het weekend niet uit kan, maar iedereen is natuurlijk welkom.

Stappen in Den Haag op dinsdag

Dinsdag heet ook wel Tequila Tuesday! Elke dinsdag kun je bij Millers terecht voor allerlei tequila based drankjes. De club is dan ook tot 3 uur 's nachts geopend. Zorg wel dat je van te voren een e-ticket fixed. Als je voor middernacht aankomt, is de entree dan gewoon gratis. Voor een rustigere night out is er ook om de week een leuke pubquiz in de Fiddler. Hoe meer drankjes, hoe moeilijker de vragen natuurlijk ;).

Uitgaan in Den Haag op woensdag

Op woensdag is er, om de week te breken, het Haags Horeca Fiesta bij Rootz van 23.00 tot 04.00 uur. Werk je in het weekend en heb je het begin van de week echt even nodig om bij te komen? Dan is woensdag de perfecte dag om toch lekker te feesten. Ook is er elke woensdag in de Boterwaag een Salsa avond! Geniet van een dansje en van de vele speciaal biertjes die op de kaart staan.

Stappen in Den Haag op donderdag

Op donderdag begint het echt goed los te komen in Den Haag. Donderdag staat namelijk bekend als dé studentenavond. En studentenavond = goedkoop bier! Clubs als Rootz, De Haagsche Kluis en De Paap zijn tot 4 uur ’s nachts open en de biertjes worden dan non stop getapt. Wil je echt goedkoop stappen? Op donderdag kost bier, fris en wijn bij de Student Night van Danzig €2 en bij Club Gewoon maar €1! Bij Millers hebben ze de College Club met van 24.00 tot 01.00 uur biertjes voor €1,50. Elke week is er ook Old School Hip Hop Night bij De Kantine van Bleyenberg. Luister naar je favoriete hip hop classics in dit classy restaurant/café.

Uitgaan in Den Haag op vrijdag

Op vrijdag begint het weekend pas echt. In de Haagsche Kluis is het op vrijdag Ladies Night. Dat betekent gratis bubbels en shotjes voor de dames! Bij Millers is de vrijdag Funky Friday met 90's, 00's en 10's deuntjes. Havana heeft Thank God It's Friday met swingende Latin music. Je kunt er van te voren een paar heerlijke cocktails drinken en als de avond begint, gaan de stoelen op tafel en de discobal aan. De dansvloer is ready! Bij Club Gewoon kun je de avond afsluiten wanneer de rest al gesloten is. Hier kun je nog een uurtje, tot 5 uur 's nachts, extra feesten voor het weer tijd is om naar huis te gaan. Oh, en shotjes zijn de hele avond €1!

Stappen in Den Haag op zaterdag

Op zaterdag zijn er niet echt wekelijks terugkerende acties, maar zijn er wel heel veel plekken om heen te gaan! Ga naar het Paard voor livemuziek en ontdek onbekende bandjes met een biertje erbij. Ga je naar het Plein? Dan kun je natuurlijk terecht bij Danzig, Millers, De Haagsche Kluis en Club Gewoon. Bij die laatste is er tussen 23.00 uur en middernacht happy hour, dus 1+1 gratis op alles! Als de Grote Markt wat meer voor jou is, kun je natuurlijk dansen bij de Boterwaag, Rootz en het Magazijn in Bleyenberg. Verder kun je elke week genieten van een rooftop party op het dak van Bleyenberg.

Uitgaan in Den Haag op zondag

Zondag wordt het weer rustig in Den Haag, maar dat betekent niet dat er niks te beleven is! Bij Rootz kun je elke zondag terecht voor de Sunday Jam met livemuziek van bandjes en artiesten die lekker willen jammen. Hier is het podium open voor iedereen dus hét moment om je zangkunsten of gitaar skills te showen. Ook zijn de meeste clubs gewoon open, maar ze sluiten wel eerder. De meeste clubs en cafés zijn op zondag open tot een uurtje of 1. Een keer niet stappen? Dan kun je de zondag natuurlijk ook gebruiken om Den Haag op een andere manier te leren kennen. Bezoek bijvoorbeeld de leukste culturele hotspots van Den Haag!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Lees ook

Hobby's
Paasborrel hapjes
Abonneren op