U bent hier

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Den Haag Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Den Haag Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Den Haag

Wil je stappen in Den Haag? Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Haag. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar het elke avond van de week helemaal losgaat in Den Haag!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leuke barretjes en restaurants in Den Haag

Het blijft de randstad, elke week opent er - ja ook in Den Haag! - een nieuwe koffiebar, een hippe sap tent of een gezonde eettent. De geijkte én nieuwe food & lifestyle tips die je in je studententijd kan afvinken.

Ontdek Den Haag: top 6 culturele hotspots

Een borrel in de kroeg is natuurlijk altijd gezellig, maar ontdek Den Haag ook eens als een toerist! Je leest hier wat de leukste culturele hotspots zijn, als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.