U bent hier

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Den Haag Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Den Haag Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Den Haag

Wil je stappen in Den Haag? Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Haag. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar het elke avond van de week helemaal losgaat in Den Haag!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Den Haag

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Den Haag en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Den Haag

Het blijft de randstad, elke week opent er - ja ook in Den Haag! - een nieuwe koffiebar, een hippe sap tent of een gezonde eettent. De geijkte én nieuwe food & lifestyle tips die je in je studententijd kan afvinken.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Den Haag is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Haags festival of feestje en geniet van de creatieve, gezellige en relaxte sfeer van de politieke hoofdstad.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Den Haag heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Ontdek Den Haag: top 6 culturele hotspots

Een borrel in de kroeg is natuurlijk altijd gezellig, maar ontdek Den Haag ook eens als een toerist! Je leest hier wat de leukste culturele hotspots zijn, als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.