U bent hier

Waarom studeren in Den Haag?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Den Haag? Deze stad is inmiddels uitgegroeid tot een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Den Haag ‘the place to be is’!

Den Haag staat niet bij iedereen bekend als een studentenstad, maar biedt juist de ultieme omgeving om te studeren. Den Haag heeft een aantal studentenverenigingen, er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo is de bekende en tevens oude studentenvereniging De Haagsche Studenten Vereniging in Den Haag gehuisvest.

Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle sportverenigingen in Den Haag vinden.

Het karakteristieke, culturele karakter van Den Haag vind je terug in leuke, betaalbare horecagelegenheden, pop-up stores en gezellige food & lifestyle spots. Wil je Den Haag echt ontdekken? Lees dan snel even de top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Den Haag kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Den Haag!

 

Lees ook

study university library
studeren students study
Abonneren op