U bent hier

Waarom studeren in Den Haag?

Wil jij studeren in Den Haag? Deze stad is inmiddels uitgegroeid tot een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Er zijn in Den Haag verschillende hogescholen en er is een vestiging van Universiteit Leiden. Studiemogelijkheden genoeg dus!

Studentenstad Den Haag

Den Haag staat niet bij iedereen bekend als een studentenstad, maar het heeft studenten juist heel veel te bieden! Den Haag is een stad waar een heleboel gebeurt. Je kan er leuk uitgaan, lekker borrelen bij leuke barretjes en restaurantjes en het is natuurlijk dé politieke stad van Nederland. Er is daarom altijd wel wat te beleven rondom het Binnenhof en er zijn allerlei evenementen, zoals Prinsjesdag. Wat Den Haag ook uniek maakt, is de ligging nabij het strand van Scheveningen. Met mooi weer fiets je zo naar het strand en je hebt er in de zomer natuurlijk allemaal toffe feesten bij de beach clubs. Wil je Den Haag eens op een andere manier ontdekken? Check dan ook onze top 6 culturele hotspots!

Den Haag kent ook heel veel verschillende studentenverenigingen, zoals gezelligheidsverenigingen en verenigingen gericht op politiek. Wil jij je tijdens je studententijd liever met sport bezighouden? Kijk dan ook bij ons overzicht van sportverenigingen in Den Haag. Met zoveel verenigingen is zeker een vereniging die bij jou past en waar je nog meer uit je studententijd kan halen!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Den Haag? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan maandelijks handige tips, toffe hotspots, vette evenementen, leuke vacatures en de nieuwste kamers in je mailbox!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op