U bent hier

Sportverenigingen in Den Haag

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn verschillende studentensportverenigingen in Den Haag Studentenstad. Je vindt hieronder het overzicht van sportverenigingen voor studenten!

Niks missen van de studentensportverenigingen in Den Haag?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een andere vereniging? Er zijn ook gezelligheidsverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Den Haag!

Ultimus Prime (Ultimate Frisbee)

Houd je van een leuke nieuwe teamsport waarbij het gooien (en vangen) van een frisbee, snelheid, explosiviteit en sportiviteit centraal staan? Kom dan Ultimate frisbee spelen bij Ultimus Prime!

HVV Football Factory

HVV Football Factory is een club voor studenten in Den Haag, zowel Nederlandse als internationale studenten. Bijzondere aandacht gaat uit naar internationale studenten, aangezien zij vaak moeilijk aansluiting vinden bij een Nederlandse voetbalclub.

Team Haagse Hogeschool - ROTC (zeilen)

De Race of the Classics ( ROTC) is de grootste zeilrace op klassieke schepen in Europa. De organisatie van dit evenement ligt volledig in handen van studenten.

Den Haag Lacrosse (lacrosse)

Wanna try something new? Probeer dan eens lacrosse, ook wel de snelste sport op 2 voeten genoemd! De van origin Canadees/Amerikaanse sport wordt nu steeds populairder in Nederland!