U bent hier

Sportverenigingen in Den Haag

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Den Haag biedt een divers aanbod van studentensportverenigingen. Bekijk hieronder welke studenten sportverenigingen er in Den Haag zijn

Ultimus Prime (Ultimate Frisbee)

Houd je van een leuke nieuwe teamsport waarbij het gooien (en vangen) van een frisbee, snelheid, explosiviteit en sportiviteit centraal staan? Kom dan Ultimate frisbee spelen bij Ultimus Prime!

HVV Football Factory

HVV Football Factory is een club voor studenten in Den Haag, zowel Nederlandse als internationale studenten. Bijzondere aandacht gaat uit naar internationale studenten, aangezien zij vaak moeilijk aansluiting vinden bij een Nederlandse voetbalclub.

Team Haagse Hogeschool - ROTC (zeilen)

De Race of the Classics ( ROTC) is de grootste zeilrace op klassieke schepen in Europa. De organisatie van dit evenement ligt volledig in handen van studenten.

Den Haag Lacrosse (lacrosse)

Wanna try something new? Probeer dan eens lacrosse, ook wel de snelste sport op 2 voeten genoemd! De van origin Canadees/Amerikaanse sport wordt nu steeds populairder in Nederland!