U bent hier

Overige studentenverenigingen in Den Haag

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Den Haag Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingenstudentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Den Haag Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Den Haag Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Haagse Studentenvakbond (vakbond)

De Haagse Studentenvakbond is opgericht met als doel een studentvriendelijker Den Haag studentenstad te creëren! Dit doen ze door samen te werken met verschillende instanties.

Enactus (maatschappelijk)

Enactus is een internationale non-profitorganisatie die studenten, het hoger onderwijs en leiders uit het bedrijfsleven bij elkaar brengt.

Rotoract Scheveningen (maatschappelijk)

Rotaract is de club voor jongeren tussen de 18 en de 30 jaar werkend of studeren die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. 

Studentenbestuur Rode Kruis Den Haag

Ook Den Haag is sinds 3 jaar voorzien van jaarlijks wisselend enthousiast bestuur, dat al acties op hun neemt heeft staan als 3FM Serious Request Benefietgala “Dance for the Babies"

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Jonge Democraten (d66)

De Jonge Democraten (JD) zijn er voor iedereen die jong is, een mening heeft en met die mening iets wil doen. ‘Vrijzinnigheid en ruimte voor ieder individu om zich te ontplooien’

JOVD (vvd)

De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is de onafhankelijke liberale jongerenorganisatie van de VVD.

Jonge Socialisten (pvda)

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) is de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie binnen de Partij van de Arbeid.

Senti Questo (internationaal)

Senti Questo is een internationale studentenvereniging, gelinkt aan de Hotelschool Den Haag. Senti Questo brengt studenten bij elkaar door middel van feesten en evenementen.

Interacces (internationaal)

Interaccess is een studentenorganisatie voor en door internationale studenten in Den Haag. Door middel van feestjes en culturele activiteiten brengt Interaccess studenten afkomstig uit de hele wereld