U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Den Haag

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Bij gezelligheidsverenigingen is het absoluut niet het doel om alleen maar te drinken en te feesten, maar juist ook om jezelf te ontwikkelen, om elkaar te stimuleren om een studie te halen. In Den Haag vind je de onderstaande gezelligheidsverenigingen.

H.G.S.V Philautia

Sinds december 2018 is Den Haag een studentenvereniging rijker. Voor Den Haag is dit een primeur, want het betreft de eerste LHBTI+ vereniging voor de hofstad. H.G.S.V Philautia is er voor alle LHBT+ studenten van het mbo, hbo en de universiteit. De vereniging biedt de studenten de kans om elkaar te ontmoeten in ontspannen sfeer.

Fortuna

Leiden University College Den Haag is een campus waar studenten en docenten een internationale community vormen. Als je studeert aan de Universiteit Leiden, Campus Den Haag ben je automatisch lid.

INTAC

Wil jij je grenzen verleggen, je netwerk vergroten, in een van de mooiste studentenhuizen van Den Haag wonen en bovenal een onvergetelijke studententijd hebben?! INTAC biedt je DE kans!