U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Den Haag

Gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel. Het belangrijkste bij een gezelligheidsvereniging is dat leden samen activiteiten organiseren en genieten van hun studententijd! Natuurlijk wordt er bij gezelligheidsverenigingen gefeest, maar dat is niet waar het alleen maar om draait. Persoonlijke ontwikkeling, elkaar stimuleren om een studie te halen, een netwerk opbouwen en ervaring opdoen in een commissie of een bestuur, kan namelijk ook bij een studenten gezelligheidsvereniging! In Den Haag zijn verschillende studenten gezelligheidsverenigingen. Het complete overzicht vind je hieronder.

Niks missen van de gezelligheidsverenigingen in Den Haag?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Is een gezelligheidsvereniging niks voor jou? Er zijn ook studentensportverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Den Haag!

H.G.S.V. Philautia

Sinds december 2018 is Den Haag een studentenvereniging rijker. Voor Den Haag is dit een primeur, want het betreft de eerste LHBTI+ vereniging voor de hofstad. H.G.S.V. Philautia is er voor alle LHBT+ studenten van het mbo, hbo en de universiteit. De vereniging biedt de studenten de kans om elkaar te ontmoeten in ontspannen sfeer.

Fortuna

Leiden University College Den Haag is een campus waar studenten en docenten een internationale community vormen. Als je studeert aan de Universiteit Leiden, Campus Den Haag ben je automatisch lid.

INTAC

Wil jij je grenzen verleggen, je netwerk vergroten, in een van de mooiste studentenhuizen van Den Haag wonen en bovenal een onvergetelijke studententijd hebben?! INTAC biedt je DE kans!