U bent hier

Studentenverenigingen in Den Haag

Den Haag staat misschien niet bekend als een echte studentenstad, maar niks is minder waar! Den Haag is een echte studentenstad met maar liefst 20 studentenverenigingen. Dit zijn gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen, religieuze verenigingen of studentenverenigingen met een sociaal karakter. 

Introductie periode Den Haag

De Haagse studentenverenigingen hebben voor alle nieuwe studenten in Den Haag de 'open maand'. De openmaand start ieder jaar met de HOP-week en de OH OH Intro eind augustus of begin september. In de maanden september en oktober hebben de studentenverenigingen veel evenementen en feesten geörganiseerd waar jij gewoon naar toe kan gaan om kennis te maken met een vereniging!

Gezelligheidsverenigingen in Den Haag

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Den Haag

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Den Haag biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. Van roeien tot tennis en zeilen. Voor elke student is er wel een sport te vinden!

Overige studentenverenigingen in Den Haag

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Den Haag. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag