U bent hier

Studentenverenigingen in Den Haag

Ga jij in Den Haag studeren aan een hogeschool of universiteit? Den Haag staat misschien niet bekend als een echte studentenstad, maar niks is minder waar! Den Haag is een echte studentenstad met maar liefst 20 studentenverenigingen. Dit zijn gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen, religieuze verenigingen en studentenverenigingen met een andere focus. Bij sommige verenigingen is er een ontgroening en bij andere juist niet. Er is dus altijd een vereniging die bij jou past! Weet je nog niet of je lid wil worden? Dan hebben wij alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging op een rijtje gezet. 

Introductieperiode Den Haag

De Haagse studentenverenigingen houden jaarlijks voor alle nieuwe studenten in Den Haag de 'open maand'. De open maand start ieder jaar tegelijk met de HOP-week en OH OH INTRO eind augustus of begin september. Er zijn dan veel evenementen en feesten waar je naartoe kan om kennis te maken met de verschillende verenigingen!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Den Haag?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Den Haag

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Den Haag

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Den Haag

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Den Haag Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Den Haag

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Den Haag. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!