U bent hier

HOPweek (introductieweek Den Haag)

Ga je aan de Universiteit Leiden in Den Haag studeren? Dan is het leuk om te weten dat Universiteit Leiden een officiële introductieweek organiseert in Den Haag: The Hague Orientation Programme (de HOPweek). Deze introductieweek is voor zowel Nederlandse als internationale studenten die ene opleiding aan deze universiteit beginnen.

Studie en studentenleven gecombineerd

De HOPweek vindt meestal in augustus plaats. Houd voor de exacta data de website van HOPweek in de gaten! Tijdens de introductieweek nemen alle aankomende studenten deel aan een fantastisch programma waarin er aandacht is voor de stad, studie en studentenleven. Na deze week weet je snel de weg te vinden in Den Haag en heb je vrienden gemaakt voor de rest van je studententijd. Het programma zit elk jaar vol met toffe activiteiten, het is dus dé ideale start van jouw studietijd in Den Haag.

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Den Haag? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Abonneren op