U bent hier

Hogeschool Inholland

In de Theresiastraat, vlakbij het Centraal Station en het centrum van Den Haag staat het moderne gebouw van Hogeschool Inholland Den Haag. Kies je voor deze hogeschool, dan kies je voor een hogeschool met een prettige en persoonlijke sfeer waar studenten en docenten elkaar kennen. Je kunt rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding en krijgt alle steun en ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Opleidingen

Hogeschool Inholland Den Haag heeft een groot aanbod aan opleidingen van onderwijs tot sport. Alle opleidingen van de Hogeschool Inholland Den Haag en extra informatie vind je op hun website.

Vlak bij Centraal Station

De hogeschool Inholland is gehuisvest aan de Theresiastraat en ligt op zeven minuten lopen van het Centraal Station. De hogeschool beschikt over een eigen loungebar en binnentuin. De collegezalen en projectruimtes zijn ingericht voor modern onderwijs en de uitgebreide ICT-faciliteiten zorgen ervoor dat je overal je opdrachten kunt uitvoeren, zowel op de hogeschool als thuis.

Studiekeuze Adviescentrum

Bij het Studiekeuze Adviescentrum kun je terecht met al je vragen over de hbo-opleidingen die Hogeschool Inholland Den Haag aanbiedt. Hier kun je vrijblijvend binnenlopen voor vragen over specifieke opleidingen, een studiekeuzetest, een studiekeuzegesprek of voor een brochure.

Contact Hogeschool Inholland

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag

www.inholland.nl

Lees ook

Abonneren op