U bent hier

Hogescholen in Den Haag

In Den Haag zijn meerdere hogescholen gevestigd. Zo is er het Koninklijk Conservatorium waar je als muzikaal talent terecht kunt. Ook zijn er reguliere hogescholen, zoals de Haagse Hogeschool en Inholland. Alle hogescholen in Den Haag hebben hun eigen kwaliteiten en eigenschappen. Er is dus altijd een hogeschool die bij jou past. Begin jij binnenkort met studeren? Lees dan ook onze artikelen van havo naar hbo of van vwo naar hbo. Zo weet je precies wat de verschillen zijn en wat je kunt verwachten. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Den Haag. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Den Haag Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is het oudste conservatorium van Nederland. Het Conservatorium staat bekend vanwege haar kwaliteit. Heb jij een artistiek talent? Lees dan hoe jij een toekomstige top musicus kan worden.

Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten

De Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) is voor studenten die willen worden opgeleid tot kunstenaar of ontwerper. Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van jouw eigen creatief talent. Is de KABK iets voor jou?

Hotelschool The Hague

Heb je organisatievermogen? Wil je ervoor zorgen dat anderen een zo leuk mogelijke tijd hebben? Of ambieer je later een functie als hotelmanager? Lees waarom de Hotelschool The Hague dan misschien iets voor jou is.

Hogeschool Inholland

Behoefte aan een hogeschool met een kleinschalig, ondernemend en persoonlijk karakter? Dan is Hogeschool Inholland in Den Haag misschien iets voor jou. De locatie is ook niet onaardig... Lees hier meer over Inholland Den Haag.

Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is de grootste hogeschool van Den Haag en heeft een internationaal karakter. De Haagse Hogeschool biedt een breed aanbod aan bachelor en master opleidingen. Is de Haagse Hogeschool iets voor jou?