U bent hier

Hogescholen in Den Haag

In Den Haag heb je meerdere hogescholen. Hieronder valt onder andere het koninklijk conservatorium waar je als muziektalent terecht kunt. Daarnaast heb je bijvoorbeeld nog de Haagse Hogeschool en Inholland. Lees hier alle info! 

Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is het oudste conservatorium van Nederland. Het Conservatorium staat bekend vanwege haar kwaliteit. Heb jij een artistiek talent? Lees dan hoe jij een toekomstige top musicus kan worden.

Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten

De Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) is voor studenten die willen worden opgeleid tot kunstenaar of ontwerper. Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van jouw eigen creatief talent. Is de KABK iets voor jou?

Hogere Hotelschool Den Haag

Heb je organisatievermogen? Wil je ervoor zorgen dat anderen een zo leuk mogelijke tijd hebben? Of ambieer je later een functie als hotelmanager? Lees waarom de Hogere Hotelschool in Den Haag dan misschien iets voor jou is.

Hogeschool Inholland

Behoefte aan een hogeschool met een kleinschalig, ondernemend en persoonlijk karakter? Dan is Hogeschool Inholland in Den Haag misschien iets voor jou. De locatie is ook niet onaardig... Lees hier meer over Inholland Den Haag.

Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is de grootste hogeschool van Den Haag en heeft een internationaal karakter. De Haagse Hogeschool biedt een breed aanbod aan bachelor en master opleidingen. Is de Haagse Hogeschool iets voor jou?