← Terug naar overzicht

De leukste woonwinkels in Den Haag

Ga je binnenkort op kamers? Of heb je even frisse inspiratie nodig voor een make-over van je studentenhuis of -kamer? Den Haag heeft veel leuke opties om spullen te kopen voor in je studentenkamer. Hier vind je een overzicht van de leukste woonwinkels waar je meubels en accessoires kunt kopen in Den Haag.

Lasas en Loekov

Bij Lasas en Loekov kun je terecht voor leuke en aparte spullen. Van tafels en banken tot aan accessoires zoals leuke potten en vazen, spiegels, vloerkleden, kandelaars en meer. De woonwinkel wordt gerund door een broer en zus. Naast de leuke artikelen kun je hier ook terecht voor interieuradvies. Bijvoorbeeld een gratis stijladvies waar er een persoonlijk moodboard voor je wordt gemaakt, maar een uitgebreid stijladvies of een compleet interieurplan is ook mogelijk. Hoeveel woonwinkels doen dat tegenwoordig nog?

Grote Marktstraat 16a

Kikke Spulle

Bij deze gezellige winkel met een huiselijke sfeer vind je voor ieder wat wils. Je kunt hier winkelen voor een klein cadeautje, maar ook voor een nieuwe eettafel, kast of stoel. Ben je meer fan van vintage? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan de andere winkel van Kikke Spulle op Westeinde 6aA. Hier vind je vooral veel mooie stukken uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zeker een bezoekje waard!

Frederik Hendriklaan 198

TK Maxx

Als je op zoek bent naar designermerken of net dat éne juweeltje dat nog mist in jouw interieur, dan ben je bij TK Maxx aan het juiste adres. Hier vind je veel verschillende artikelen van designermerken tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Het assortiment is hier elke keer weer anders, maar dat maakt de zoektocht des te leuker. Op de woonafdeling hebben ze genoeg leuke artikelen voor in huis.

Grote Marktstraat 171-175

Kringloop

Het kringloop shoppen is tegenwoordig weer helemaal terug. En dat komt maar goed uit ook, want je vindt er ontzettend veel leuke meubels, accessoires en andere handige spullen voor een echte studentenprijs. Het vergt soms wel wat geduld en goed speurwerk, maar dan heb je ook wat! In Den Haag zijn er genoeg kringloopwinkels te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de vele verschillende locaties van Kringloop Den Haag, maar is het ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Rataplan Den Haag, de grootste kringloopwinkel van Nederland is.

Søstrene Grene

Deze winkelketen is een favoriet bij veel studenten. Je kunt bij Søstrene Grene voor veel verschillende artikelen terecht en het is ook super betaalbaar. Je vindt hier keukengerei, benodigdheden voor de badkamer, servies, meubilair en woonaccessoires zoals kaarsen, spiegels, lampenkappen, vazen en mooie manden. Maar pas op: je komt gegarandeerd met meer thuis dan je nodig had!

Spuistraat 46-48

Al met al zijn er in Den Haag veel verschillende opties om te shoppen voor leuke spullen voor je kamer. Je vindt er alles van de basics tot de apartere artikelen en zowel voor een groot als een klein budget. Maak je er meteen een leuk dagje van? Scoor dan de lekkerste lunch to go

Meer studentennieuws

Abonneren op