← Terug naar overzicht

Sportieve buitenactiviteiten in Den Haag

sportieve buitenactiviteiten

De lente is begonnen en de zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat we weer naar buiten kunnen om van het heerlijke weer te genieten! Wil jij wat ideeën voor sportieve buitenactiviteiten in Den Haag? Lees dan snel verder!

Creëer je eigen buitengym

Het lenteweer is een feit! Niks is nu lekkerder dan de gemiste zonnestralen weer allemaal inhalen. Ga daarom alleen of samen met een vriend(in), naar het park en maak je eigen fitnesscircuit. De meeste van ons hebben thuis, bijvoorbeeld vanwege de lockdown, al een eigen sportomgeving gemaakt. Maar nu de temperaturen weer stijgen is het een goed idee om deze sportoefeningen naar buiten te verplaatsen. Jullie kunnen een eigen bootcamp verzinnen en eventueel extra attributen gebruiken. Een weerstandsband of een kettlebell zijn hiervoor goede opties. Het enige dat je nog nodig hebt is motivatie! Een schema kan helpen om de motivatie erin te houden. Ook een sportmaatje zoeken is een goed idee!

Sporten op het strand

Wil je een keer iets anders proberen? Ga dan sporten op het strand bij Beachfitnessclub in Scheveningen. Dit is een gym die zichzelf al heeft verplaatst naar buiten. Je kan je eigen spullen dus thuislaten en gelijk aan de slag bij aankomst! Ze werken met groepslessen of persoonlijke lessen. Check van tevoren even of er groepslessen zijn in verband met de maatregelen. Als je nog net even dat extra zetje nodig hebt, dan is een personal trainer een goed idee! Mocht het dan later weer mogelijk zijn kun je jezelf altijd nog inschrijven voor de groepslessen, bootcamps en workshops die ze normaal gesproken organiseren. 

Wandelen of fietsen

Wandelen en fietsen blijft altijd leuk! Stap op de fiets en geniet van het mooie Den Haag. Je kunt allerlei verschillende kanten op! Er zijn leuke wandel- en fietsroutes door Den Haag, waarmee je ook een beetje cultureel bezig bent. Zo leer je jouw studentenstad nóg beter kennen!

Neem een surfles

Dit is een iets prijzigere optie, maar je bent dan wel weer een grote ervaring rijker!  Wil jij dit keer al van de zee genieten voordat de zomer in volle gang is begonnen? Boek dan snel een surfles bij HartBeach in Scheveningen. Theorie en praktijk zullen aan je worden uitgelegd, zodat je helemaal klaar bent om het water op te gaan. Ook de materialen en wetsuits zijn inbegrepen in de prijs. Als je nog nooit gesurft hebt: stap dit jaar uit je comfortzone en ga het water op!

Meer studentennieuws

Abonneren op