← Terug naar overzicht

Inspiratie: iemand verrassen tijdens de lockdown

iemand verrassen

Het is een lastige tijd voor veel mensen. Jong en oud hebben allemaal last van de lockdown. Misschien zit je alleen in een studiootje, of heb je het geluk dat je met gezellige huisgenoten woont. Niet iedereen heeft het getroffen qua woonsituatie, dus zij kunnen wel een leuke verrassing gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan die ene vriend of vriendin die alleen woont, je ouders die alleen nog maar vanuit huis mogen werken of je omaatje die veel alleen is. Het is tegenwoordig supermakkelijk om iets leuks te bestellen en te laten bezorgen bij wie je maar wilt. Lees hier een paar leuke ideeën om iemand mee te verrassen!

Bloemen of een plant

Wie wordt er niet blij van een mooie bos bloemen? Zeker nu de lente er weer aankomt, worden we extra vrolijk van bloemen. Gezellige kleurtjes of eenvoudig wit. Voor ieder wat wils en supermakkelijk en snel te bestellen. Ook is dit het perfecte moment voor planten. In de lente kunnen ze flink groeien. Online kun je makkelijk planten bestellen en bij iemand laten bezorgen. Het maakt het niet alleen een stuk gezelliger in huis, maar planten zuiveren ook de lucht en zorgen voor meer concentratie. Handig bij het thuiswerken of studeren!

Ballonnen of taart

Als iemand jarig is, dan is het ook leuk om een tros ballonnen cadeau te doen! Hoe gezellig en feestelijk is dat? De jarige wordt er gegarandeerd vrolijk van! En wat is een verjaardag zonder taart? Kijk eens naar bakkers in de buurt en vraag wat de opties zijn qua bezorging. Hoe leuk zou het zijn om iemand te verrassen met een heerlijke slagroomtaart (met foto) op zijn of haar verjaardag?

Zelf samengesteld pakket

Natuurlijk kun je kant-en-klare pakketten kopen, maar het is veel leuker om zelf iets in elkaar te flansen. Je kunt bijvoorbeeld een borrelpakket maken met verschillende biertjes en lekkere hapjes. Maar een filmpakket is ook leuk! Hierin doe je dan bijvoorbeeld popcorn, M&M’s, een lekker drankje en een cadeaukaart om een film te huren. Superleuk, toch? Wil je het toch een beetje budgetproof doen? Dan scoor je toch lekker wat biertjes of een fles wijn, een zak doritos met dip waarna je tegelijkertijd een Netflix-film opzet. Alleen, maar toch samen!

Diner

We worden allemaal blij van eten, dus een lekker diner is een leuke verrassing. Je kunt een driegangendiner laten bezorgen door een goed restaurant, maar het is ook leuk om samen iets klaar te maken via videobellen. Stuur een pakketje met de benodigdheden en een kaartje erbij met wanneer jullie gaan dineren. Tijdens het videobellen koken jullie hetzelfde en vervolgens eten jullie het “samen” op. Heel gezellig!

Het is natuurlijk ook altijd een goed idee om met vrienden of vriendinnen online spelletjes te spelen. Wel iets minder leuk dan met elkaar om tafel natuurlijk, maar het is even niet anders! Check hier een paar leuke online spelletjes die je met vrienden kunt spelen. Haal allemaal een hapje en drankje in huis en het wordt zeker een gezellige avond. Succes gegarandeerd!

Meer studentennieuws

Abonneren op