← Terug naar overzicht

5x lekker eten in Den Haag

Eten in Den Haag

Den Haag bruist van de verschillende restaurants en cafeetjes. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Of ben je juist op zoek naar wat nieuwe plekken om de volgende keer eten te bestellen? In deze blog vind je vijf plekken waar je in Den Haag de lekkerste maaltijden kunt bestellen!

Restaurant Oogst

Denneweg 10B

Eten volgens het seizoen, dat is een belangrijk principe voor Restaurant Oogst. Hier wordt elke oogst een menu samengesteld, afgestemd op het seizoen. Daarnaast kun je genieten van de groenten en kruiden die uit hun eigen biodynamische moestuin komen. Ook kun je hier je maaltijd afhalen en thuis lekker opeten.

The Foodmaker

Turfmarkt 91

Een lekkere maaltijd box kun je bestellen bij de Foodmaker. Je hebt keuze uit heerlijke en gezonde maaltijden die ook nog eens op een duurzame manier bereid zijn. Maar ook voor een avondje met vrienden zijn er opties. Zo kun je ook aperitief boxen bestellen, bijvoorbeeld met wijn, champagne of gin & tonic.  

Zebedeus

Rond de Grote Kerk 8

Restaurant-Café Zebedeus heeft een origineel menu, waarvan zoveel mogelijk ingrediënten van lokale en biologische oorsprong zijn. Ook hier kun je je maaltijd bestellen waarbij er een wekelijks wisselend menu op vrijdag, zaterdag en zondag! Ook voor vegetariërs en veganisten zijn er diverse opties.

Humphrey’s

Strandweg 13L

Lekker eten met een uitzicht op de zee en de boulevard. Dat kan bij restaurant Humphrey’s in Scheveningen. In dit sfeervolle restaurant kun je genieten van ontbijt, lunch en diner, waarbij ze een fijn driegangenmenu aanbieden. Heerlijk om af te halen op een lentedagje. Haren in de wind, verrukkelijk eten en fijn gezelschap. Op het strand eten was nooit zo leuk op deze manier ;-)

De Sushimeisjes

Prins Hendrikstraat 96 & Valkenboskade 622

Het restaurant De Sushimeisjes is opgericht door twee meiden met een passie voor sushi. In het restaurant kun genieten van een uitgebreid menu, maar ook als je liever thuisblijft hoef je niets te missen. Ze bieden ook de optie voor afhalen, en bezorgen ook voor een deel in Den Haag vanuit hun twee vestigingen. De tweede vestiging bevindt zich aan de Valkenboskade 622 op de hoek met de Thomsonlaan.

Den Haag is en blijft een stad vol met lekker eten voor ieder wat wils. Hopelijk heb je met deze blog wat inspiratie gevonden voor je komende keer uit eten, of avondje bestellen en heb je zo weer een nieuw pareltje ontdekt om te eten! Meer inspiratie nodig? Deze Haagse restaurants bezorgen tijdens de coronacrisis!

Meer studentennieuws

Abonneren op