← Terug naar overzicht

4x musthaves voor in jouw badkamer!

Badkamer musthaves

De badkamer is dé plek in huis waar je lekker tot jezelf kan komen. Een warme douche of een schuimbad is de perfecte goedmaker na een lange en stressvolle dag. Daarom is het belangrijk dat je deze plek lekker fris houdt. Deze musthaves heb jij echt nodig in jouw badkamer!

1. Een functionele douchedeur

Herken je dat irritante probleem wanneer het douchegordijn maar overal aan blijft plakken tijdens een douchesessie? Wij wel in ieder geval! Een douchegordijn doet er vaak lang over om op te drogen en druppelt vaak nog na, waardoor je een glibberige vloer krijgt. Een douchedeur is daarom de perfecte oplossing voor in de badkamer. Een douchedeur zorgt voor een ruimtelijker effect dan een douchegordijn en laat water niet makkelijk weglopen. Ook is deze makkelijk en snel schoon te maken. Aankooptip voor bij je douchedeur: een zeem!

2. Stijlvolle handdoeken

Een handdoek is natuurlijk één van de belangrijkste essentials voor in de badkamer, daarom moet je deze in stijl in huis halen. Organische handdoeken met een wafelpatroon zijn de beste handdoeken voor in jouw badkamer. Deze stof heeft een hoog absorptievermogen en is zeer geschikt voor een gevoelige huid! Deze handdoeken moeten natuurlijk ook een mooie plek krijgen in de badkamer. Vervang je huidige handdoekenhaak voor een metalen handdoekhouder, deze zijn mooi en functioneel.

3. Een frisse badkamerplant

Hoe meer groen in huis hoe beter, en zo ook in de badkamer. Er zijn een aantal planten die de badkamer helaas niet overleven door te veel vocht en te weinig licht. Toch zijn er planten die juist heel graag in deze ruimte staan. De graslelie is één daarvan. Deze plant krijgt het liefst twee keer per week water en overleeft zowel in de zon, als in de schaduw. Ook varens houden van hoge luchtvochtigheid en zijn een ware parel voor in de badkamer. Als laatste is de lepelplant een mooie toevoeging voor in de badkamer. Deze plant verwijdert gifstoffen uit de lucht en houdt de badkamer fris. Planten zorgen niet alleen voor een goede luchtkwaliteit in de ruimte, maar ook voor wat extra sfeer en gezelligheid. Hier scoor je de mooiste kamerplanten in Den Haag!

4. Spiegeltje, spiegeltje…

In de badkamer horen natuurlijk spiegels en die heb je er hoe dan ook nu al hangen. Til je badkamer naar een hoger level, door je huidige spiegels een mooie upgrade te geven. Een spiegel met verlichting is bijvoorbeeld een goede aankoop wanneer je je graag klaarmaakt in de badkamer. Opmaken of gel in je haar doen, in deze spiegel zie je er altijd goed uit. Een spiegel met verlichting is niet alleen sfeervol, maar zorgt er ook voor dat de ruimte een stuk groter lijkt. Als je juist ook graag ruimte wilt besparen, kan je juist kiezen voor het combineren van een badkamermeubel met een spiegel.

Meer studentennieuws

Regelen
Abonneren op