← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Den Haag

kerstcadeaus

Het is alweer halverwege november en voordat je het weet begint de decembermaand. En wat dacht je van de kerstcadeautjesstress. Maar geen paniek! In deze blog vind je een overzicht van de leukste winkels in Den Haag om kerstcadeaus te scoren. Zo kun je op tijd beginnen met de zoektocht naar leuke en originele cadeaus voor vrienden en familie.

Chocolate Company 

De Chocolate Company is er niet alleen om heerlijk te genieten van een kop koffie en al het lekkere gebak, maar je kunt hier ook leuke en kleine cadeautjes scoren voor je vrienden of familie. Denk aan de Hot Choc Spoons waarmee je thuis de bekende warme chocolademelk zelf kunt maken in verschillende smaken. Je vindt hier ook luxe versierde chocoladeletters. Kortom, allerlei ambachtelijke chocoladecadeaus voor de feestdagen.

Turfmarkt 254

Søstrene Grene

De Søstrene Grene is zo’n winkel waar ze eigenlijk voor iedereen wel iets hebben. Van leuke dingen voor in huis, tot hebbedingetjes voor de creatieveling. Vaak zijn er bepaalde lijnen van producten in dezelfde stijl, wat het leukt maakt om een klein pakket van verschillende dingen samen te stellen. Een groot bijkomend voordeel: alles is goed betaalbaar dus je portemonnee blijft ook happy.

Spuistraat 46

Kaatje aan de Rein

Kaatje aan de Rein is een super leuke woon- en cadeauwinkel op de Fred. Je kunt hier voor iedereen wel wat leuks vinden. Naast speelgoed hebben ze hier ook aardewerk, boeken, gadgets, etc. Zeker als je nog geen idee hebt waar je precies naar op zoek bent is dit cadeauwinkeltje een goede keuze. De kans dat jij met lege handen naar huis gaat is klein!

Frederik Hendriklaan 63

Flying Tiger

De Flying Tiger is bij de meeste studenten wel bekend. Een leuke winkel waar je voor weinig geld veel grappige, handige en nuttige spullen kunt vinden. Denk aan notitieboeken, keukengerei, spelletjes en spullen om . Grote kans dat je met meer thuiskomt, dan je op het lijstje had staan!

Dagelijkse Groenmarkt 29

Dille & Kamille

Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die graag in de keuken staat of blij wordt van natuurlijke producten, dan ben je bij Dille & Kamille aan het juiste adres! Je vindt hier keukengerei, veelal waarvan je het bestaan niet eens afwist, en diverse kruiden en specerijen, badproducten en schrijfwaren. Ook voor een leuke kamerplant of woonaccessoire hoef je niet verder te zoeken.

Plaats 16

Nog even krap bij kas? Zo houd je geld over deze maand voor kerstcadeaus! Veel shopplezier!

Meer studentennieuws

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04
Abonneren op