← Terug naar overzicht

Een keer echt goed uitpakken? Bestel een driegangendiner bij HanTing Delivery!

Han Ting Delivery

Pizza, burger of een broodje kroket, in deze tijd is het heel erg populair om eten te bestellen en thuis te laten bezorgen. Maar heb je er al eens gedacht om een compleet driegangenmenu te laten bezorgen? Dat deed ik afgelopen weekend voor het eerst en dat was heerlijk! Zeker weten een aanrader. Ik zal je uitgebreid vertellen over mijn ervaring bij HanTing Delivery.

Bestellen en bezorgen

Mijn vriend en ik wilden eens uitpakken, in plaats van weer een pizza bestellen. We hebben een lekker flesje wijn in huis gehaald en de menukaart van HanTing Bistro erbij gepakt. Wat veel keuze! Samen hebben we een heerlijk driegangenmenu samengesteld en voor we het wisten was het besteld. Het bestellen ging supermakkelijk. Wat ik ook heel fijn vond is dat je meteen een tijd van bezorging krijgt. Ze beloven dat ze binnen een half uur bezorgen, en dat doen ze ook echt. Wauw! De tas uitpakken was echt een feestje. Alles zat keurig in bakjes en die geur: heerlijk! Alle gerechten lagen op een papierenservet, zodat je ze gemakkelijk op een bord kon leggen. 

Voorgerecht

Mijn keuze voor het voorgerecht was eigenlijk al snel gemaakt: carpaccio. Dat kies ik eigenlijk standaard als voorgerecht, maar deze leek anders dan anders. Carpaccio met truffel, eiersalade en een dressing van soja en Chinese azijn? Klinkt gek, maar lekker dat het was! Mijn vriend had gekozen voor de Samba Style Iberico: een langzaam gegaard iberivo met komkommer, Koreaanse enoki paddenstoelen en peper. Die was ook erg lekker! We kregen ook een heerlijk broodje bij het voorgerecht. Weet niet precies wat het was, maar het was wel superlekker.

Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht hadden we afgesproken dat we een beetje zouden delen, omdat we allebei écht niet konden kiezen. Samen hebben we gekozen voor de Truffle Belly (buikspek) en Curry Gamba. Oh mijn god, dit was niet normaal lekker. De buikspek was met truffel en eiersalade, sojabonen en pinda’s. Zó lekker! En de Curry Gamba kwam met een zoetzure salade van komkommer en mais, mayonaise en pijnboompitten. Heerlijk!

Nagerecht

Na het voor- en hoofdgerecht waren we al goed verzadigd, maar er is altijd plek voor een toetje. Dit was niet zomaar een toetje, maar een heerlijk dessert. Gedacht aan alle details, echt een feestje op het bord. Ik had een heerlijke brownie en mijn vriend een cake van taro. Voor we het wisten was ons bordje leeg!

Waarschijnlijk was het al wel duidelijk, maar ik raad HanTing Delivery zeker aan! Als je iets te vieren hebt met je vriend/vriendin, uit wil pakken voor een date, een vriend(in) of familielid langskomt: hiermee maak jij zeker indruk! Ik kan niet wachten tot we weer wat te vieren hebben, want dan doen we dit sowieso nog een keer!

Na een avondje uitgebreid eten, zin in een lekker drankje? Dit zijn de lekkerste winterse cocktails

Meer studentennieuws

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04
Abonneren op