← Terug naar overzicht

Geld verdienen aan oude studiespullen? Zo doe je dat!

studieboeken

Misschien wel de duurste periode in ons leven tot nu toe: de studententijd. De aanschaf van studieboeken, een laptop en niet te vergeten het collegegeld is ook niet niks. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog veel feesten, kleding kopen en andere leuke dingen doen. Gelukkig is ome Duo in ons leven en kunnen we elke maand weer net aan rondkomen. Maar wist je dat je geld kunt verdienen aan oude studiespullen? Bookmatch helpt je hierbij, zodat je meer geld overhoudt voor de leuke dingen!

Studieboeken

Weg met die studieboeken! Grote kans dat jij er toch nooit meer in zal kijken, dus waarom zou je niet je studieboeken verkopen? Studieboeken zijn over het algemeen heel erg duur en elke student staat te springen om een goedkoop tweedehands studieboek. Waar jij dan weer wat geld aan kunt verdienen. Fijn voor beide partijen dus! Je kunt online voor allerlei verschillende studies studieboeken aanbieden, bijvoorbeeld studieboeken Haagse Hogeschool! Het is superhandig dat je per hogeschool én opleiding in één overzicht alle studieboeken kunt zien. Kun je gelijk de prijzen vergelijken en kijken wat jij voor je boeken kunt krijgen.

Samenvattingen

Urenlang gebikkeld om voor elk tentamen een uitgebreide samenvatting te maken? Dat moet beloond worden! Er zijn veel studenten die geen zin of tijd hebben om een samenvatting te maken en deze liever van iemand kopen. En laat jij er nou net nog een paar hebben liggen! Zet jouw samenvattingen online en verdien hier geld mee. Da’s makkelijk geld verdienen, toch?

Laptop

Na je studie heb je misschien wel een mega goede baan en staat er daar op kantoor een mooie pc voor je klaar. Of misschien krijg je een laptop van de zaak. Lekker bezig! Dan is het tijd om afscheid te nemen van je laptop. Voor studie heb je ‘m niet meer nodig en de beste series en films kijken we lekker op tv. Dit is een mooi moment om afscheid te nemen van de pittige studiejaren. Je kunt je laptop verkopen op sites die refurbished laptops aanbieden of gewoon op Marktplaats.

Accessoires 

Tijdens jouw studietijd heb je waarschijnlijk verschillende studieaccessoires gebruikt. Dit verschilt natuurlijk per studie, maar je kunt denken aan bijvoorbeeld woordenboeken, een rekenmachine, etc. Misschien heb je nog veel ongebruikte schriften of notitieblokken liggen. Maak er een mooi pakketje van en plaats het op Marktplaats. Klinkt misschien suf om zulke spullen online te zetten, maar desnoods laat je het gratis ophalen. Lekker duurzaam en je maakt er sowieso iemand heel erg blij mee!

Meer studentennieuws

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04
Abonneren op