← Terug naar overzicht

Shoppen voor studiespullen in Den Haag

Studiespullen

Het is nu nog even zomervakantie, maar binnenkort beginnen alle studies weer. Dan is het natuurlijk fijn om goed voorbereid te zijn en al je studiespullen al in huis te hebben, zodat je goed kunt beginnen aan het nieuwe studiejaar. In dit artikel vind je een lijstje van winkels in Den Haag waar je leuke studiespullen kunt vinden.

Paagman

Lange Poten 41, Den Haag

Bij Paagman vind je niet alleen een geweldig assortiment aan boeken, maar ook studeerspullen. Denk hierbij aan agenda’s, notitieboeken en andere fijne benodigdheden zoals een waterfles.

Søstrene Grene

Spuistraat 46, Den Haag

De Søstrene Grene is zo’n winkel die ontzettend veel verschillende hebbedingetjes heeft, maar ook een go-to is voor de standaard spullen met een leuke twist. Zo vind je hier dus ook diverse benodigdheden voor het studeren. Van fijne mapjes om je formulieren en samenvattingen in op te bergen, mooie notitieboekjes tot aan schrijfwaren.

Bijenkorf

Wagenstraat 32, Den Haag

Als je budget wat groter is kun je bij de Bijenkorf haast alles vinden wat je nodig hebt om goed voorbereid te starten aan het nieuwe studiejaar. tassen, agenda’s notitieboeken, pennen e.d.

Dille & Kamille

Plaats 16, Den Haag

Het assortiment van Dille & Kamille, wat betreft studiebenodigdheden, is klein maar fijn. Je kunt hier voornamelijk terecht voor schrijfwaren, zoals leuke schriften, weekplanners, notitieboeken en potloden. Mocht je nog spullen nodig hebben om je studentenkamer in te richten, kun je hier ook heerlijk rondneuzen naar onder andere kookspullen, planten en potten en andere woonaccessoires.  

Hema

Grote Marktstraat 57, Den Haag

De Hema, voor iedereen wel een bekende winkel, is perfect voor de basics. Maar daarnaast zijn er ook genoeg studiespullen te vinden in diverse thema’s, en helemaal geschikt voor een klein budget. Met name de mappen, collegeblokken en pennen zijn er in diverse designs, voor ieder wat wils.

Berlage

Prinsestraat 1-3, Den Haag

De winkel van Berlage heeft een assortiment gericht op kantoor- en kadoartikelen. Je vindt hier met gemak alles wat je nodig hebt, met een goede kwaliteit. Ook voor je tas en je dopper kun je hier terecht. Gebruik jij liever een vulpen dan een balpen? Dan ben je bij Berlage ook aan het juiste adres.

In de stad zijn er dus genoeg winkels zodat iedereen, met elk budget en elke smaak, zijn studiespullen weer bij elkaaar kan verzamelen voor het nieuwe studiejaar! Welke 3 dingen echt essentieel zijn als student lees je in de blog van Dieuwertje!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op