← Terug naar overzicht

Deze Haagse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen

Deze Haagse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen

Door het coronavirus zijn alle horecagelegenheden (in ieder geval) tot 6 april gesloten. Dat betekent even niet meer ergens heen voor een hapje of een drankje. Dus moeten we onze favoriete maaltijden maar afhalen of bestellen. Deze Haagse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen.

De Sushimeisjes

Een paar goede sushi rolls kunnen deze zware dagen een stukje beter maken. De Sushimeisjes zorgen nog steeds voor dagverse sushi die met liefde wordt bereid. Ze hebben nu ook een speciaal STAYATHOME menu geïntroduceerd die zeker het proberen waard is! De restaurants aan de Prins Hendrikstraat en Valkenboskade zijn beiden geopend voor afhalen en bezorgen. Aan de Prins Hendrikstraat zijn ze maandag tot en met donderdag van 16u tot 21u geopend en vrijdag tot en met zondag van 12u tot 21u. De Valkenboskade is van maandag tot en met zondag geopend van 17u tot 21u. Bestellen kan telefonisch, via de website of via Deliveroo.

Very Italian Pizza

Bij de VIP kan je nog steeds genieten van je favoriete Italiaanse gerechten. Vele soorten pizza’s, pasta’s en andere warme gerechten staan voor je op het menu. De VIP is elke dag geopend van 11u tot 23u. Je kan je bestelling laten bezorgen of afhalen aan de Kettingstraat.

Ich bin ein Hamburger

Voor een lekkere burger moet je bij Ich bin ein Hamburger zijn. Voor maar €12,50 krijg je een luxe burger. Bestel wat frietjes erbij en plof op de bank. Je kan hier elke dag tussen 17:30u en 21u je bestelling afhalen of laten bezorgen. Dus ga even langs aan de Prins Hendrikstraat of bestel telefonisch.

Van Beek

Bij Van Beek kan je terecht voor een heerlijk lunch of een diner. Wil je even een welverdiende pauze van dat thuiswerken nemen. Bestel dan lekker een broodje gezond of carpaccio voor tijdens de lunch. Of bestel een uitgebreid diner met voor-, hoofd- en nagerecht.  Je kan hier elke dag bestellen tussen 10u en 21u via Thuisbezorgd, Deliveroo of Ubereats.

Proeflokaal Sijgje

Zin in een kant en klare maaltijd? Bij proeflokaal Sijgje bestel je een maaltijd voor maar €7,95. Deze hoef je alleen nog maar zelf op te warmen. Je kan ook kiezen voor een driegangenmenu voor maar €15. Je kan hier elke dag tussen 10u en 16u bestellen. Je bestelling wordt dan bezorgd tussen 16u en 19u. Kijk op de menukaart voor al het lekkers wat je kan bestellen.

Let er wel op dat restaurants het nu ontzettend druk hebben. Bestel je eten dus op tijd zodat je zeker bent van een maaltje. Zo maak je het voor de restaurants ook een stukje makkelijker.

Zoek je nog een goede serie of film om van te genieten tijdens het eten? Dit zijn de beste Netflix series, documentaires en films tijdens deze weken.

Meer studentennieuws

inflatable donut
Abonneren op