← Terug naar overzicht

Het perfecte Valentijnsdag cadeautje!

Verras je partner met een spannend cadeautje

Het ene stel houdt er meer van dan de ander: Valentijnsdag. Ga je samen met je partner ergens lekker uit eten of blijf je samen thuis op de bank met Netflix aan? Hoe dan ook, een cadeautje hoort er wel een beetje bij. Maar wat is nou het perfecte cadeautje voor je partner?

Valentijnsdag

Je komt er bijna niet meer onderuit om een cadeautje te halen voor je partner op Valentijnsdag. De aanbiedingen voor cadeaus en uitjes vliegen je om de oren. Maar hoe vul je deze dag nou in? Je kan samen lekker uit eten gaan op het plein of gezellig samen een drankje doen op de Grote Markt. Maar naast een hapje en een drankje, verwacht je partner hoogstwaarschijnlijk ook een leuk cadeautje. Een lekker geurtje is voor zowel vrouwen als mannen altijd goed, maar dat wordt ook een beetje saai toch? Verras je partner met wat spannends, zoals een seksspeeltje.

Plezier als cadeautje

Seksspeeltjes worden tegenwoordig steeds populairder. Vooral onder jongeren is het hebben van een seksspeeltje in het nachtkastje steeds gewilder. Dus wat is nou een beter cadeau voor je partner dan wat plezier? EasyToys heeft een ruim aanbod aan verschillende seksspeeltjes. Verras je vriendin met een vibrator of kijk eens naar een kunst vagina voor je vriend. 

Taboe doorbreken

Ook als je single bent of buiten Valentijsdag om op zoek bent naar wat vernieuwing in de slaapkamer, zijn seksspeeltjes misschien wel wat voor jou. Samen experimenteren of alleen, beiden even leuk! Vaak wordt het hebben van een seksspeeltje nog gezien als iets ongemakkelijks. Onder jongeren wordt het daarentegen wel steeds meer een besproken onderwerp. Want waarom zouden we ons ook schamen voor iets waar we alleen maar plezier uit halen? Maar liefst 51% van de vrouwen in Nederland beschikt over een speeltje, waarbij vibrators en dildo’s de populairste zijn onder hen. Onder de mannen is de penisring het meest populair. Proberen dus!

Vind je een seksspeeltje ietwat heftig voor bijvoorbeeld een eerste date? ;-) We hebben ook een overzicht voor je gemaakt voor romantische Valentijnsdag plekjes in Den Haag!

Meer studentennieuws

ideale stage vinden
Haagse biertjes
Abonneren op