← Terug naar overzicht

4x de leukste cadeau (web)winkeltjes in Den Haag

kerstcadeaus

Het is de most wonderfull time of the year. De tijd van gezelligheid, feestjes en... cadeautjes! De periode van sinterkersternieuw vraagt om minstens een paar leuke cadeautjes voor de mensen om je heen. We willen allemaal het leukste, origineelste of meest doordachte cadeautje vinden, maar dat is soms een hele opgave. Om dit wat makkelijker te maken heb ik een lijstje gemaakt met 4 winkels waar het wel móet lukken!

Kado om de hoek

Bij Kado om de hoek slaag je gegarandeerd. Hebbedingetjes, spellen, huishoudelijke hulpjes, interieur accessoires, spulletjes voor de kleintjes... De vraag is niet wat hebben ze, maar wat hebben ze niet? Of je nu iets moet hebben voor je broer of voor een dobbelspel, hier moet het lukken.
Je kunt online bestellen via de webshop van Kado om de Hoek of gewoon even langsgaan bij hun winkeltje in het centrum van Den Haag. Deze bevindt zich op Hogewal 1 links.

Wiezewasjes

Zoek je een cadeautje voor je vriendin, dan zit je hier goed! Deze shop is namelijk een walhalla voor menig vrouw. Neem haar mee en let goed op welke sieraden ze interessant vindt. Dan heb je meteen het perfecte cadeau te pakken! De winkel is in de Papestraat 9 in het centrum van Den Haag, maar bestellen kan ook via de webshop van Wiezewasjes.

MegaGadgets

De naam zegt het al. Hier vind je maga veel gadgets. Voor hem, haar en kids. Ze hebben voor ieder wat wils, maar vooral als je op zoek bent naar een cadeautje voor een man ben je hier aan het juiste adres. Mini drones, een mannenhandtas of een bierdouchegordijn. Geen man die daar niet wild van wordt. Ook als je gek een cadeau zoekt meot je hier echt even kijken. Denk aan een XL opblaas dino of nog beter: een oogmassage apparaat. Ook hebben ze allerlei praktische hebbedingetjes als een drijvend waterdicht telefoonhoesje en een heuze pocket vertaalcomputer! Je kunt deze geinige cadeaus bestellen via de webshop van MegaGadgets.

De Maan is Rond

Bij de Maan is Rond vind je cadeautjes voor iedereen. Wat deze cadeaus extra speciaal maakt, is dat ze van milieuvriendelijk of gerecycled materiaal gemaakt zijn of op een duurzame wijze geproduceerd zijn. Zo kun je dus iets leuks halen voor je moeder, tante of beste vriend mét een bijzonder verhaal. Dit maakt elk cadeautje natuurlijk nog gedenkwaardiger! Koop je cadeautje online via de webshop van de Maan is Rond, of ga gezellig even langs bij het winkeltje in de Franklinstraat nummer 95 (op de hoek van de Weimarstraat) in Den Haag.

Veel shop plezier en fijne feestdagen gewenst!

Meer studentennieuws

Haagse biertjes
Studiespullen
Abonneren op