← Terug naar overzicht

Originele bijbaantjes in Den Haag

Je studententijd is een tijd vol mogelijkheden, maar vaak wel met een prijskaartje. Om dit te betalen is een bijbaantje een must. Ik heb 3 originele vacatures voor je op een rijtje gezet!

Voor het eerst in je leven moet je van alles zelf betalen. Je huur, je zorgverzekering, die leuke tas. Gratis vakanties met het gezin zijn verleden tijd en ook de basisbeurs is verdwenen. Heb je een lening bij ome DUO dan is dat toch vaak wel op voor de maand voorbij is. Een bijbaantje is dus voor veel studenten echt geen overbodige luxe. Omdat niemand zit te springen om als vakkenvuller of straatverkoper aan de slag te gaan heb ik uitgezocht wat Den Haag nog meer te bieden heeft.

Ri(c)ksja rijder

Ja ja, Scheveningen heeft een heuse Riksja rondrijdt service genaamd: Ricksja. Ze zien er iets moderner uit dan de originele uit Azië, maar zijn wel net zo leuk. Met dit bijbaantje kun je heerlijk langs het mooie strand van Scheveningen toeren, gezellige praatjes maken met toeristen en tegelijk je conditie opbouwen. Je dure abonnement bij de sportschool kun je wel opzeggen, hier kun je voor dezelfde inspanning gewoon geld vangen! Vanaf 18 jaar kun je hier solliciteren en je bij je start krijg je gratis een training. Hoe je kunt solliciteren en meer informatie kun je vinden op deze vacature pagina. Deze warme zomer is het perfecte moment om deze kans te grijpen!

ADO Den Haag Steward

Ben je een grote voetbal fan en lijkt het je super om hier tijdens je studie wat mee te doen? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou! Wat houdt het in? Je zorgt bij dit werk voor veiligheid tijdens voetbalwedstrijden en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Vriendelijkheid en respect zijn kernwoorden in de taakomschrijving, mensen durven aanspreken hoort er zeker bij en ook is het van belang dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Ook is een beetje flexibiliteit in je beschikbaarheid wel handig, dit is geen standaard 9-5 baantje natuurlijk.

Hier krijg je natuurlijk, naast een goed uurloon (Minimaal €10,10 per uur, maar dit kan oplopen tot wel €16,-!) en een super uniek bijbaantje nog een aantal andere perks. Je werkt namelijk tijdens voetbalwedstrijden en kan dus betaald je favoriete clubs zien spelen! Ook hoef je totaal geen ervaring of kennis te hebben, je krijgt er een opleiding tot steward met alle nodige trainingen en daarna ook regelmatig extra cursussen, gratis en voor niks. De vacature en meer informatie is te lezen op de vacature pagina.

Tip: Deze en nog veel meer leuke bijbaan vacatures kun je vinden via de vacature pagina van denhaagstudentenstad.nl

Dieren oppas

Als student is zelf een huisdier hebben niet zo makkelijk. Buiten dat het vaak niet mag in studentenkamers is je kamer van 12m² delen met alles groter dan een goudvis gedoemd om fout te gaan. Heel jammer natuurlijk, maar niet getreurd, want bij verschillende diensten kun je je aanmelden om te werken als dierenverzorger! Het mooie is dat het heel flexibel werk is. Het is volledig aan jou wanneer je werkt en op welke manier. Zo kun je aangeven dat je alleen bij de huisdiereigenaar thuis wilt oppassen, wilt uitlaten of eventueel ook dieren bij jou thuis kunt ontvangen voor tijdelijke opvang. Het is helemaal aan jou. Holidog en PetBNB zijn voorbeelden die alleen gericht zijn op honden, maar bij Yoopies kun je ook oppassen bij katten en Huisdierenoppas.nl heeft zelfs de optie om op konijnen te passen.

Tip: Er bestaan nog veel meer van dezelfde soort websites. Google is your friend!

Een studiegerelateerde bijbaan is misschien ook wel wat voor jou, je leest hier meer over ervaring opbouwen met een studiegerelateerde bijbaan!

Meer studentennieuws

winter utrecht
Abonneren op