← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste meubels voor een goede prijs in jouw stad

Je gaat ein-de-lijk op jezelf wonen en hebt zelfs al een mooie kamer gescoord. Nu nog de inrichting! Lees mee en ontdek de beste plekjes voor mooi èn voordelig meubels shoppen.

Jysk

Iedereen kent de Ikea en met een klein budget zijn de scandinavische knutselpakketten natuurlijk een makkelijke eerste keuze. Wil je toch net even iets anders dan de bekende Lack-tafel en vakjeskast inrichting? Dan is Jysk een heel leuk alternatief. Ze hebben een vergelijkbare stijl en prijscategorie, maar het is toch net even anders. Ook hier kun je gemakkelijk meubels ophalen of laten bezorgen en thuis in elkaar zeten, dus grote kans dat die bank gewoon door je smalle gangetje te krijgen is. En wat nog eens een enorm voordeel is, er is gewoon een vestiging in Den Haag! Kijk even rond op de website van Jysk of ga gezellig langs bij Calandstraat 338A (Naast de Praxis).

Kringloop

Den Haag heeft op elke hoek bijna wel een kringloop winkeltje. Het is soms een beetje spitten en zoeken, maar voor een prikkie kun je hier hele bijzondere dingen kopen. Een bank voor 25 euro of een tafel voor een 10tje, koopje! Heb je een beetje knutsel skills? Dan kun je een simpel houten tafeltje met wat schuur en verf-werk zo omtoveren tot iets wat helemaal bij jou past. Op de website van kringloop Den Haag kun je alle locaties vinden en het fijne is dat de kringloop ook voor een klein bedrag grote meubels levert. Maak hiervoor wel even met de desbetreffende kringloop een afspraak.
Tip: Wil je een interieur wissel maken, maar heb je geen zin om alles op marktplaats te gooien? Via de website van de kringloop kun je gemakkelijk aan aanvraag doen om je oude meubels op te halen! 

Haco

Niet de bekendste winkel, maar het fijne aan de Haco is dat ze hun meubels groot inkopen. Dat betekent dus dat ze best wel prijzige meubels voor een veel beter te betalen prijs kunnen aanbieden. Zo kun je er voor €250,- al een harstikke mooi bed krijgen. Je hele inboedel hier vandaan halen zal waarschijnlijk wel wat duurder uitvallen dan een studentenbudget. Wel kun je hier kijken voor een mooie statement piece, of een meubel waar je net wat meer kwaliteit van verwacht. Denk aan een mooie grote werktafel voor kunststudenten, of die perfecte bank waar je waarschijnlijk je meeste tijd op zal doorbrengen. De prijs is iets hoger dan de gemiddelde Ikea meubels, maar nog steeds goed te betalen. Bestel online via de website van Haco of ga even langs bij de vestiging in de Megastores, vlak naast de Haagse Hogeschool.

Kwantum

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik dacht eigenlijk altijd dat de Kwantum meer een soort Gamma was. Wat blijkt, je kan er vet leuk interieur shoppen! En ook nog voor een prima prijsje. Banken kun je er al vanaf 125,- vinden en ze hebben leuke bijzettafeltjes voor nog geen 15 euro. De producten zijn ook nog eens volledig in de nieuwste interieur trends. Ben je bijvoorbeeld dol op de hout met metaal trend, dan zit je hier helemaal goed. De Kwantum is ook in de Megastrores te vinden dus voor een efficiënt tripje kun je meteen 2 winkels tegelijk meepakken.

TIP: Ga goed voorbereid op weg door vast de webwinkel van de Kwantum door te spitten.

Meer studentennieuws

Nederland
Abonneren op