← Terug naar overzicht

In Den Haag eet je bij deze restaurants de beste tapas!

tapasdag den haag

Je hebt mensen die van eten houden, en je hebt mensen die écht van eten houden. Ikzelf hoor bij de laatste groep. Het maakt niet uit welk moment van de dag het is, ik kan altijd wel eten. Ik ben niet per se een enorme fan van koekjes en taart maar wel van hartig eten. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je vertel dat ik een enorme fan ben van tapas. Een tapa is een klein gerechtje, tapas zijn er meerdere. Hoe meer, hoe beter wat mij betreft. Op 20 juni is het de Internationale Dag van de Tapas en dat gaan we vieren! Hier in Den Haag eet je de heerlijkste tapas, lees je mee?

Limon - Denneweg 39A

Bij Limon aan de Denneweg kun je je buikje naar hartelust vol eten met heerlijke tapas. Ze bieden verschillende menu's aan voor een vaste prijs waarbij jij van alles wat kunt eten! Zo heb je menu's waar ze alleen maar vistapas serveren, of vleestapas. Of wil je liever vis en vlees gemixt, ook dat is een optie! Wil je liever zelf kiezen? Dat kan natuurlijk ook gewoon! 

Tapasbar Triana - Maziestraat 8

Verlang je naar de zomer? Dat vind je bij Tapasbar Triana, hier vind je namelijk een klein stukje Spanje in Den Haag. Het restaurant is het enige echte traditionele tapasrestaurant in Den Haag en alle gerechten worden gemaakt met biologische producten. Ook is alle vis duurzaam gevangen. Alle tapas wordt a la minute bereid voor jullie en je hebt voldoende keuze. Wil je je laten verrassen? Je kunt ook de chef voor jullie een keuze laten maken. Succes gegarandeerd!

LEEF Tapas - Lange Houtstraat 25

Bij LEEF Tapas kun je terecht voor een 3-gangen diner voor maar €17,50! Dat zijn nog eens prijzen. Je kunt dan je eigen diner vormgeven door een voor-, hoofd- en nagerecht te kiezen. Uiteraard kun je daarnaast ook nog andere gerechtjes bestellen als je nog meer wilt proeven van al het lekkers. Iedere dag worden er heerlijke tapasgerechten versbereid, kun je er uitgebreid lunchen én bij de borrel leveren ze een rijkelijk gevulde borrelplateaus.

La Cubanita - Noordeinde 138A

Bijna iedereen heeft wel eens bij een filiaal van La Cubanita gegeten. Het altijd gezellige tapasrestaurant met een oneindige keuze! Je kunt hier onbeperkt genieten van de lekkerste tapas zoals bruschetta con salsa de tomate of patatas bravas. Je moet wel eventjes reserveren, want het zit daar altijd - met een goede reden - bomvol!

't Zusje Kurhaus - Gevers Deynootplein 30

En last but not least: 't Zusje Kurhaus. Ik was hier onlangs nog en ik ben echt fan! Je kunt uit ontzettend veel tapasgerechtjes kiezen die vers voor je worden bereid. Je kunt uit de overzichtelijke kaart kiezen uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en ze zijn allemaal even lekker! Het restaurant ziet er netjes en chic uit en de bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Heb je een glutenintolerantie dan kun je hier ook zonder problemen gewoon eten!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

kantoor aan huis veneta
verstopte plekjes
Abonneren op