← Terug naar overzicht

Ben jij Team Televisie of Team Netflix?

tvblik tvgids uitzendinggemist

Zo'n vijf jaar geleden had niemand nog gehoord van Netflix, maar inmiddels heeft het de wereld veroverd. Halverwege 2017 stond de teller op 2,5 miljoen Nederlandse abonees, dus we kunnen er wel vanuit gaan dat dit aantal enorm gestegen is. En dan kun je ook nog met meerdere mensen op één account. Goeie kans dus dat jij ook Netflix hebt, of in ieder geval gebruik maakt van het account van iemand anders. Maar vergeten we de normale televisie niet? Ik vind het na een aantal jaar Netflixen nu toch ook wel heel fijn om gewoon tv te kijken...

Televisie kijken

Dat er nog dagelijks heel veel zenders 24 uur per dag worden gevuld met beeldmateriaal lijkt haast ongelofelijk, want zit niet de hele wereld op Netflix, Videoland of HBO? Toch kijken er heel veel mensen tegenwoordig nog tv, en het lijken er ook wel meer te worden. Programma's als Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt en Temptation Island worden toch echt op tv zelf gekeken. Ik vind het heerlijk om een beetje te zappen en te blijven hangen bij een programma. De keuze is reuze op Netflix en daardoor zijn keuzes moeilijk te maken. Op tv is het gewoon gemakkelijk en ik houd van makkelijk.

TVgids in nieuw jasje

Ik weet niet of jij het nog hebt meegekregen, maar mijn ouders hadden vroeger een abonnement op de Veronica TV gids. Die lag altijd op de bank of op tafel, zodat je kon bladeren naar de juiste dag om te kijken wat er nu of straks op tv zou zijn. Geen idee of ze hier nog steeds een abonnement op hebben, maar ik gok van niet. Ik vind het heerlijk om tv te kijken, maar een gids is wel iets wat ik nu mis. Maar gelukkig kun je tegenwoordig zien wat er op tv is met de TVgids van TVblik. Deze website werkt ook heel gemakkelijk via je smartphone. Je kiest gewoon voor de dag waar je van wilt weten wat er op televisie is en je bent klaar. Dat gaat een stuk sneller dan door alle zenders heen zappen.

Je favo aflevering terugkijken

Is er niets op tv, maar wil je wel heel graag een eerdere aflevering kijken van het programma dat je gisteren zag op tv? Alle uitzendingen die je hebt gemist kun je ook terug zien op TVblik. De uitzendingen kun je gemakkelijk terugkijken op je smartphone als je in de trein zit bijvoorbeeld, maar je kunt ze uiteraard ook gewoon op je laptop bekijken. Hoe makkelijk is dat? Het voordeel van TVblik is dat je niet meer alle websites van de tv kanalen hoeft door te spitten op zoek naar de juiste uitzending. Ik ben fan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Instagram
Abonneren op