← Terug naar overzicht

St. Patrick's Day vieren in Den Haag

St. Patrick's Day Den Haag

Oorspronkelijk is het een Ierse feestdag, maar vandaag de dag wordt het over de hele wereld gevierd. Ook in Den Haag! Dus doe je mooiste groene outfit aan en vier op zondag 17 maart St. Patrick’s Day als een échte Ier. Hieronder lees je waar je terecht kunt!

Grote Markt Den Haag

Hier móet je bij zijn. Het is het grootste St. Patrick’s Day festival van Nederland en wordt alweer voor de negende keer op rij georganiseerd. De dag begint in de vroege middag om 1 uur en gaat tot vlak voor middernacht door. Je waant je op de Grote Markt voor een dag in Ierland, compleet met Ierse dans optredens, live muziek en natuurlijk heel veel bier. Neem een kijkje op de Facebook-pagina voor meer info.

Brody’s American Traphouse

Wil je deze mooie feestdag wat minder uitbundig vieren? Dan ben je bij Brody’s American Taphouse aan de Korte Molenstraat aan het juiste adres. Hier tappen ze echt Iers bier. Draag je een groen kledingstuk? Dan krijg je een shot van het huis. Bij een volledig groene outfit krijg je zelfs een gratis biertje!

O'Casey's

Ook dit jaar zal de Ierse Pub O’Casey’s weer een hele dag in het teken van de groene feestdag staan. Geniet van een biertje en wat te eten onder het genot van traditionele folk muziek door Hanneke Laura en Luuk Lenders.

Café Buuf

Ook bij Café Buuf wordt dit jaar groots uitgepakt. Naast bier, groene versiering en gezelligheid kun je hier ook naar verschillende rugby wedstrijden kijken en genieten van live muziek door The Triptones.
Het hele programma kun je vinden via het facebook event

TIP: Trek deze dag sowieso iets groens aan, volgens traditie wordt je anders door andere feestgangers geknepen.

Alvast een gelukkig St. Patrick’s day of zoals de Ieren het zeggen: "Beannachtaí na Féile Padraig Ort!"

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Strandtenten
Abonneren op