← Terug naar overzicht

De leukste Haagse activiteiten in de eerste maand van het jaar!

Happy New Year! 2019 is begonnen, en dat betekent weer heeeel veel leuks te doen in Den Haag! Het jaar werd natuurlijk al afgetrapt met de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Was jij daar ook bij? Januari staat nu verder in het teken van nieuwjaarsborrels, winterfestivals, feestjes; nooit een saai moment in het Haagse. In deze blog heb ik de leukste activiteiten in januari voor je op een rijtje gezet! 

Groot Kerstcircus Den Haag

Een leuk uitje om het nieuwe jaar te vieren: het Groot Kerstcircus in Den Haag. Tot en met 6 januari staat het circus op het Malieveld, en omdat het dit jaar de twintigste editie is wordt de show groots aangepakt. Je kunt dan ook meerdere internationale acts, livemuziek en showgirls verwachten. Ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy wisselt elkaar af met een touch of glamour en veren. Kortom, dit is dit echt een leuk avondje uit met familie!

Cool Event Scheveningen

Het grote jaarlijkse succes Cool Event in Scheveningen is ook dit jaar weer te bezoeken! Tot en met 20 januari kun je op het Kurhausplein schaatsen, en tot en met 13 januari staan de Ice Roetsjbaan en de ijsbeelden tentoonstelling op het programma. Leuk dus om te combineren met een winterse strandwandeling, waarna je na het uitwaaien een heerlijk warme chocolademelk met slagroom toe kunt drinken. Zien we je daar?

Nieuwjaarsborrel Bink Rooftop

Trommel je vrienden, je studiemaatjes of je collega’s op en vier het nieuwe jaar met een nieuwjaarsborrel bij Bink36! Op donderdag 17 januari vindt het feestje plaats op de Bink Rooftop met een prachtig uitzicht. De entree is gratis, je krijgt een glaasje welkomstbubbels en er zijn lekker hapjes. Ook kan je hier lekker eten mocht je daar zin in hebben! Bink Rooftop geeft wel vaker feestjes, maar hoe leuk is het om het nieuwe jaar in te luiden met je vrienden, lekker muziekje, hapje en drankje, én dan ook nog een prachtig uitzicht over de stad.

Writers Unlimited Winternachten Festival Den Haag

Als je van literatuur houdt, dan is dit evenement echt wat voor jou. Van 17 t/m 20 januari vindt het Writers Unlimited Winternachten Festival plaats: vier dagen lang optredens, gespreken, discussies, interviews, voordrachten, films en muziek! Het thema dit jaar is ‘Who Wants to Live Forever’ en het festival vindt plaats in onder andere het Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Het festival bestaat al sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot het belangrijkste internationale literaire evenement van Nederland. Naast alle optredens is er natuurlijk ook eten en drinken, en wordt het feestje dansend afgesloten!

Ik wens je de beste wensen en een heel gelukkig nieuwjaar!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

aankomende student
Abonneren op