← Terug naar overzicht

De leukste oud en nieuw feestjes in Den Haag

Wat te doen met oud & nieuw? Op naar een gezellig huisfeestje? Of wil je echt knallend het jaar afsluiten en feestend het nieuwe jaar in met een hele groep vrienden? Als dat laatste jouw antwoord is, dan is deze blog voor jou. Ik heb hieronder de leukste oud en nieuw feestjes in Den Haag op een rijtje gezet: dat wordt dus dansend het nieuwe jaar in!

Vuurwerk bij de Hofvijver

Echt op z’n Haags oud & nieuw vieren? Dan moet je op 31 december op naar de Hofvijver! De gemeente organiseert daar een feest dat live wordt uitgezonden op NPO1. Dansen kan je: er is vanaf 10 uur een DJ aanwezig. Om middernacht wordt het nieuwe jaar afgetrapt met een vuurwerkshow, inclusief video, licht en geluid. Grappig weetje: in de 18e eeuw werd er rond de Hofvijver in Den Haag ook al vuurwerk afgestoken. En het beste van alles: het is helemaal gratis!

Disco Classics New Years Party

Écht swingend het nieuwe jaar in gaan, kan bij De Haagsche Beek in Kijkduin. Een zaal met 70s 80s en 90s muziek, en een andere met 90s, 00s en muziek van nu: voor ieder wat wils. Een kaartje is redelijk prijzig (zorg dat je ze van te voren koopt, dit scheelt je minstens €12,50!), maar daar krijg je dan ook wel wat voor: de hele avond en nacht zijn er koude en warme hapjes en je parkeert gratis voor de deur.

Champagne SkyBall

Een wel heel bijzonder oud en nieuw feestje vind je in het  hoogste restaurant van Nederland: The Penthouse. Je kan er vanaf 19:00 uur chique dineren, maar het is ook mogelijk om alleen kaartjes te kopen voor het Champagne Skyball vanaf 22.00 uur. Het kost even wat centen, maar nergens zul je een mooier uitzicht hebben op het vuurwerk van de hele regio (als de lucht helder is, kun je zelfs Rotterdam zien)!

NYE: Viva Las Vegas

Ook in het Paard kan je heerlijk dansend 2018 uit en 2019 in. Tijdens Viva Las Vegas kun je helemaal losgaan op je favoriete 80s, 90s en 00s liedjes, inclusief neonborden en showgirls met champagne. Zelf noemen ze het ‘een speeltuin voor volwassenen.’ Lijkt mij een top feestje voor een knallend oud en nieuw!

Andere feestjes

Er zijn natuurlijk nog veel meer feestjes in Den Haag op 31 december. Zo geeft PIP een feest in het voormalig Ministerie van Sociale Zaken, kun je bij Rootz dansen op hits van Heroes from the Zero’s en feest je op een rooftop bij Bink36 (dresscode: dress to impress). Proost op 2019, en alvast een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

aankomende student
Abonneren op