← Terug naar overzicht

De leukste Haagse kerstcadeautjes

Haagse kerstcadeautjes DenHaagStudentenstad

December, de maand van cadeautjes geven en krijgen. Het is allemaal leuk en aardig, maar soms is het vinden van de juiste cadeautjes best lastig. Wat koop je dit jaar voor je opa, oma, ouders, broers en/of zussen en misschien ook wel voor je vrienden. Het valt ook allemaal niet mee! Maar of je nou een Haagse in hart en nieren bent of een geïmporteerde, onze liefde voor het mooie Den Haag delen we natuurlijk graag met onze geliefden. Daarom heb ik de leukste Haagse cadeautjes voor je op een rijtje gezet!

Ik word wakker in Den Haag

Handen omhoog als je wakker wordt in Den Haag! Deze mok van Anne & Max is een leuk cadeautje voor een vriend(in) of familielid die ook in Den Haag woont! Ken je niemand die in Den Haag woont? Dan zet jij 'm toch gewoon op je eigen kerstlijstje dit jaar? Je kunt de mok scoren bij Anne & Max Kerkplein of Anne & Max in de Fahrenheitstraat. 

Time to Momo

"DEN HAAG Time to Momo" is eigenlijk geschreven voor mensen die een citytrip naar Den Haag doen. Maar naar mijn mening is het ook een heel leuk boek voor als je hier al eventjes woont. Ik geef toe, misschien is dit niet echt voor de geboren en getogen Hagenezen en Hagenaars, maar mocht je je eigen stad nog niet kennen is het echt heel leuk. Je vindt 3 verrassende routes door de verschillende wijken van Den Haag. Je bezoekt echte must-sees, maar omzeilt de toeristische drukte. Daarnaast vind je er een uitneembare stadsplattegrond en meer dan 250 adressen voor leuke eettentjes en waar je kunt shoppen. Top cadeau dus! Je kunt het boek kopen bij Van Stockum, dat kan zowel online als in de winkel aan het Spui. 

Nijntje innut Haags

Is een van je Haagse vrienden of vriendinnen in blijde verwachting van een kindje? Of hebben ze al een kindje en vieren jullie dit jaar Sinterklaas of kerst samen? Dan is dit cadeau een absolute topper! Nijntje maar dan innut Haags! Het bevat geen grof taalgebruik, het is enkel en alleen vertaald naar het Haags. Er zijn twee versies: "Nijntje An zei" of "Aupa en Auma Plùis". Helemaal leuk!

Haags Bakkie

Heb jij iemand in de familie die een echte Hagenees of Hagenaar is? Dan mag deze mok niet ontbreken in huis. Een echt Haags Bakkie. Tot hieâh. Niet meer, niet minder. Kopen maar, want deze mok valt sowieso in de smaak! Het Haags Bakkie koop je op de website van Den Haag To Go.

Haagse biertjes

Bier is altijd een goed (kerst)cadeau. Voor iemand die in Den Haag woont, maar vooral voor mensen die niét in Den Haag wonen en heel erg van hun eigen stad houden. Beetje stoken moet kunnen, toch? Want geen een biertje kan immers op tegen Haags bier! Verzamel allerlei Haagse biertjes en pak dit leuk in en je hebt een top kerstcadeau als je het mij vraagt! Ben je benieuwd naar welke Haagse biertjes er allemaal zijn? Ik schreef er eerder een blog over, inclusief waar je deze biertjes allemaal kunt scoren!

Ik ben een Zeeheld

Is een van je vrienden of vriendinnen trotse bewoner van een kamer in het Zeeheldenkwartier? Wat een mazzelaar! Voor diegene is dit kistje voor op de fiets een absolute must have: "Ik ben een Zeeheld"! Zo weet iedereen dat jij in (een van) de leukste wijken van Den Haag woont! 

Zijn er nog Haagse kerstcadeautjes die missen in het lijstje? Laat het weten!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Instagram
Abonneren op