← Terug naar overzicht

Zimbabbel @ The Student Hotel Den Haag

Zimbabbel The Student Hotel DenHaagStudentenstad

Heb je nog niets te doen op vrijdagavond 9 november? Kom dan naar Zimbabbel in The Student Hotel in Den Haag! Acht studenten van de studie Communicatie aan de Hogeschool Leiden hebben wekenlang gewerkt aan een super tof evenement voor het goede doel. Voor Albert, sociaal werker uit Zimbabwe, zamelen deze studenten tijdens Zimbabbel geld in om een auto te kunnen aanschaffen. Albert strijdt voor kinderen en jongeren met een beperking, want hij vindt dat ieder kind naar school moet kunnen. Daar zijn wij het mee eens!

Over Albert

In Nederland kan ieder kind naar school. Beperking of niet. In Zimbabwe is dit niet het geval, hier ben je geen onderdeel van de samenleving als je een beperking hebt. Dit is natuurlijk schandalig. Albert vindt dit ook. Hij is een sociaal werker uit Zimbabwe die strijdt voor de opname van deze kinderen en jongeren. De wegen in Zimbabwe zijn moeilijk begaanbaar waardoor het voor Albert onnodig veel tijd kost om van A naar B te komen. Om Alberts werk te verlichten kan hij een auto goed gebruiken. 

Zimbabbel

Acht studenten hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om een tof evenement te organiseren om deze droom voor Albert te kunnen verwezenlijken. Zimbabbel is er niet alleen om geld in te zamelen, ook jij kunt dingen winnen met de loterij. Zo kun je een overnachting in het Strandhotel in Scheveningen winnen, maar ook tickets voor het Rijksmuseum in Amsterdam, een etentje bij de Pizzabakkers in Leiden zijn prijzen die in de prijzenpot zitten. Ook zal Carmen Vukman een TEDTalk geven, is er een pubquiz en komt djembé band Njamakadai zodat de voetjes van de vloer gaan!

Tickets

Wil je Zimbabbel, en daarmee Albert, steunen? Kom dan op vrijdag 9 november naar The Student Hotel aan de Hoefkade 9 in Den Haag. De tickets zijn €12,50 waarvan uiteraard de gehele opbrengst ook naar Albert gaat. Tickets bestel je op de website van Zimbabbel. Het evenement begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kom je tussen 18.00 en 18.15, dan krijg je gratis een extra lootje voor in de loterij waar je mooie prijzen mee kunt winnen!

Kan je 9 november niet, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan de auto van Albert? Dan kan dat via deze website. Heb je vragen of heb jij een bedrijf en wil jij graag iets sponsoren voor in de loterij? Mail dan naar laramelissa@live.nl.

Namens de acht studenten én Albert bedankt, en tot vrijdag!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op